وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

سخنگوی دولت: دیپلماسی تمام توان برای دور کردن جنگ از کشور دنبال می‌شود

سخنگوی دولت گفت: دولت دور کردن جنگ از کشور را با تمام توان و از مجرای دیپلماسی دنبال می‌کند و در عین‌حال هرکدام از وزارتخانه‌ها باید کار خود را به‌درستی انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 11
کد خبر: ۲۹۱۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی با اعلام تازه‌ترین مصوبات و اقدامات دولت برای ارائه خدمات به مردم، اظهار کرد: یکی از تلاش‌های دولت که در طول این مدت هم به‌شدت در این زمینه فعال بوده آن است که تاجایی که می‌تواند با پیشبرد دیپلماسی که وظیفه ذاتی وزارت خارجه است جنگ را از ایران دور کند.

وی افزود: در تمام این سال‌ها نیز این نگرش وجود داشته است؛ بنابراین دولت دور کردن جنگ از کشور را با تمام توان دنبال می‌کند. در عین‌حال هر کدام از وزارتخانه‌ها باید کار خود را به درستی انجام دهند.

مهاجرانی با یادآوری تاکید رئیس‌جمهوری بر اجرای عدالت، افزود: این عدالت چهار رکن اساسی دارد. نخست معیشت مردم است با این توضیح که همه مردم باید حق برخورداری از مواد غذایی مکفی را داشته باشند. خط فقر متاسفانه گسترش پیدا کرده و واقعیتی است که نباید انکار کنیم. هر زمان از واقعیت شفاف و صریح با مردم صحبت می‌کنیم حتماً پذیرش‌ها بهتر می‌شود.

سخنگوی دولت اظهار کرد: دولت به شدت تاکید و تلاش می‌کند معیشت مردم به‌ویژه دهک‌های پایین که با تلاطم‌های اقتصادی آسیب بیشتری می‌بینند دستخوش آسیب نشود و مردم دچار مشکلی نباشند. امیدواریم در طول این مسیر  شاهد تربیت فرزندانی باشیم که در دوران کودکی به‌درستی تغذیه کردند.

وی گفت: طرح یسنا که وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی دنبال می‌کند در همین مسیر است که کمک کند مادران باردار و کودکان زیر ۵ سال از تغذیه کافی برخوردار باشند./ایسنا

کلمات کلیدی: فاطمه مهاجرانی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار