تشکیل پرونده قضایی برای ۴۰ نفر در پی تجمعات پراکنده تهران مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: فردا در خصوص امتحانات دانشگاه آزاد تصمیم‌گیری می‌شود امتحانات کدام دانشگاه‌ها مجازی شد؟ کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته جاری مجازی شدند؟ خبر مهم رئیس سازمان سنجش به داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ دستگیری دو لیدر اغتشاشات کوهدشت با کشف سلاح و تجهیزات غیرمجاز شهادت مدافع امنیت در ملکشاهی/ کشف نارنجک اسرائیلی از اغتشاشگران بارش برف در معابر تهران و خطر تصادفات زنجیره‌ای بارش برف و باران در ۱۸ استان کشور هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است بیشترین رشد بارش‌ها برای کدام استان‌ است؟/ آخرین وضعیت بارندگی در تهران پلیس: دیگر با برهم‌زنندگان نظم و امنیت مماشات نمی‌کنیم قوه قضائیه: تا پایان سال خدمات اظهارنامه و لایحه غیر حضوری می‌شوند استاندار تهران: اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم کلاس‌های این دانشگاه‌‌ها هفته آینده مجازی شد

این ۲ پلیس قلابی را می‌شناسید؟ + عکس

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد با اشاره به شناسایی و دستگیری اعضای باند سارقان تحت عنوان مامور از شهروندان درخواست کرد چنانچه توسط این افراد مورد سرقت قرار گرفته‌اند برای طرح شکایت به پلیس آگاهی شهرستان نظرآباد مراجعه نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 11
کد خبر: ۲۹۱۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ حسین حسنوندی گفت: در جریان گزارش چندین مورد سرقت منزل در شهرستان نظرآباد موضوع با حساسیت ویژه در دستورکار اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام تحقیقات میدانی و اقدامات پلیسی یک باند مجرمانه چندنفره را شناسایی کردند که با استفاده از لباس نظامی، مدارک هویتی جعلی و... خود را به عنوان مأمور پلیس به شهروندان معرفی کرده و اقدام به سرقت منزل و یا اخاذی از عابرین پیاده می‌کردند.

وی ادامه داد:کارآگاهان با تلاش شبانه روزی موفق شدند خودروی مورد استفاده متهمان را که سمند سورن سفید رنگ بوده در یکی از شهرستان‌های همجوار شناسایی و هر ۴ متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

سرهنگ حسنوندی بیان داشت:از محل دستگیری این افراد البسه نظامی، ۲ عدد پلاک جعلی، اسناد و مدارک سرقتی و آلات و ادوات مورد نیاز سرقت کشف شده است.

این مقام انتظامی افزود؛ متهمان در تحقیقات تکمیلی پلیس به ۱۶ فقره سرقت تحت عنوان مامور اعتراف کرده‌اند.

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد به شهروندان هشدار داد؛ برای پیشگیری از چنین سوءاستفاده هایی، در برخورد با افرادی که خود را مأمور دولتی معرفی می‌کنند، حتماً کارت شناسایی معتبر از آنها مطالبه کنند و هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

سرهنگ حسنوندی در پایان با اشاره به اینکه تصاویر بدون پوشش ۲ نفر از سارقان با مجوز مقام قضایی جهت شناسایی توسط مال باختگان منتشر می‌گردد از شهروندانی که احتمالاً توسط این افراد مورد سرقت ویا اخاذی قرار گرفته‌اند، درخواست کرد برای طرح شکایت به پلیس آگاهی این شهرستان مراجعه نمایند./ رکنا 

این ۲ پلیس قلابی را می‌شناسید؟ + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار