دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

توصیه‌های مهم پلیس آگاهی پایتخت در پیشگیری سرقت از منزل

رییس پلیس آگاهی پایتخت به راه‌های پیشگیری از سرقت از منازل اشاره کرد و به شهروندان توصیه کرد که خانه‌های خود را به دزدگیر‌های سیم کارتی مجهز کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 30
کد خبر: ۲۵۵۸۴۹

 به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی ولی‌پور گودرزی روز جمعه در گفت وگویی افزود: نصب دزدگیر می‌تواند تا حدود زیادی در پیشگیری از سرقت از منازل نقش داشته باشد، چون صدای دزدگیر همسایه‌ها را آگاه می‌کند.

وی تاکید کرد: نصب دزدگیر‌های سیم کارتی بسیار موثرتر است چرا که این دزدگیر‌ها به تلفن همراه متصل می‌شود و اگر اتفاقی بیفتد در لحظه مالک مطلع و به پلیس ۱۱۰ اطلاع داده می‌شود.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از سرقت از منازل تعامل خوب و نزدیک با همسایه‌هاست به ویژه برای شهروندانی که در آپارتمان و مجتمع‌های مسکونی زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: اگر افراد برای مسافرت و یا کاری طولانی بیرون می‌روند حتما به همسایه‌های خود این موضوع را بسپارند تا آنها هم نسبت به تردد‌های مشکوک حساس باشند.

رییس پلیس آگاهی پایتخت یادآور شد: اگر شهروندان افراد مظنون و مشکوک را دیدند حتما به پلیس ۱۱۰ این موضوع را اطلاع بدهند.

سردار ولی‌پور گودرزی گفت: یک از اقدامات دیگر نصب دوربین مدار بسته دید در شب بوده که برای پیشگیری از سرقت موثر است.

وی اظهار کرد: عمده فعالیت سارقان در مواقع تاریکی هوا و اوایل شب رخ می‌دهد و داشتن دوربین دید در شب به پلیس کمک می‌کند تا اگر اتفاقی افتاد در کمترین زمان ممکن موضوع را پیگیری و سارقان را شناسایی و دستگیر کند.

سردار ولی‌پور گودرزی این را هم افزود که بطور معمول سارقان به راحتی می‌توانند از بالکن طبقه اول وارد منزل شوند به همین منظور باید در این طبقات از حفاظ مناسب و کافی استفاده شود.

رییس پلیس آگاهی پایتخت اضافه کرد: همچنین مالکان ساختمان‌هایب که لابی دارند، حتما دوربین مدار بسته و با کیفیت نصب کنند تا لابی من بتواند به آن دسترسی داشته باشد و ورودی‌ها و خروجی‌ها را بررسی کند. / ایرنا

کلمات کلیدی: پلیس سرقت سارق
مطالب مرتبط
ارسال نظر