گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اردوغان: اجازه مشروعیت‌بخشی به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم

رئیس‌جمهور ترکیه اظهارات ترامپ در خصوص به رسمیت شناختن حاکمیت تل‌آویو بر جولان اشغالی را «تاسف‌بار» خواند و گفت: «چنین اظهاراتی منطقه را در آستانه یک بحران دیگر قرار داده و ما اجازه مشروعیت بخشیدن به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم».
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 22
کد خبر: ۷۱۱۱
به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور ترکیه اظهارات ترامپ در خصوص به رسمیت شناختن حاکمیت تل‌آویو بر جولان اشغالی را «تاسف‌بار» خواند و گفت: «چنین اظهاراتی منطقه را در آستانه یک بحران دیگر قرار داده و ما اجازه مشروعیت بخشیدن به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم».

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز جمعه در نشست فوق‌العاده سازمان ملل همکاری اسلامی در استانبول درباره مسایل مختلف منطقه و جهان از جمله مساله جولان اشغالی و حمله تروریستی نیوزلند سخنرانی کرد.

او در خصوص حادثه تروریستی نیوزلند گفت که «حمله هفته گذشته به نمازگزاران در نیوزیلند را که منجر به شهادت ۵۱ نفر و زخمی شدن ۴۷ تن دیگر شد، نمی‌توان یک حادثه عادی دانست».

اردوغان افزود: «این حمله تروریستی، نشانه دشمنی، نفرت و وسواس ریشه‌دار و عمیق و غیرقابل انکار است».

رئیس جمهور ترکیه که در نشست فوق‌العاده سازمان همکاری‌ اسلامی سخنرانی می‌کرد؛ گفت که «بار دیگر همبستگی خود را با برادران نیوزیلندی اعلام می‌کنیم».

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد که «از پیگیری‌ها و رسیدگی نخست‌وزیر نیوزیلند به حمله تروریستی در این کشور قدردانی می‌کنم و این رویکرد باید الگویی برای کشورهای دیگر باشد».

رجب طیب اردوغان خواستار مبارزه با پدیده اسلام‌هراسی شد و گفت: «بشریت همانطور که پس از فاجعه هولوکاست با یهودی‌ستیزی مبارزه کرد، باید با همان قاطعیت با اسلام‌ستیزی نیز مقابله کند».

وی افزود: «همانند داعش، الشباب و پ.ک.ک، گروه نئونازیسم نیز باید به عنوان یک سازمان تروریستی ارزیابی و به آن رسیدگی شود».

رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرد: «باید در قبال مسایل امت اسلامی با هم حرکت کنیم؛ مسایلی که آینده مشترک جهان اسلام و بشریت را تهدید می کند».

اردوغان در بخش دیگری از سخنرانی‌اش به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا درباره جولان اشغالی اشاره کرد و گفت که چنین اظهاراتی باعث ایجاد بحران و تنشی جدید در منطقه می‌شود.

وی تاکید کرد که «اظهارات تاسف‌بار ترامپ، منطقه را در آستانه یک بحران دیگر قرار داده است و ما اجازه مشروعیت بخشیدن به اشغال بلندی‌های جولان را نمی‌دهیم».

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد که «سکوت سازمان همکاری اسلامی در قبال حوادثی که آینده جهان را تهدید می‌کند، پذیرفتنی نیست».
مطالب مرتبط
ارسال نظر