دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عامل آتش زدن کنسولگری ایران در نجف کیست؟ +عکس

«احمد شربه» و دار و دسته اش که از اتباع یکی از شخصیت های سیاسی معروف عراقی هستند در آتش زدن کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف در شامگاه گذشته (چهارشنبه) دست داشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد شربه» و دار و دسته اش که از اتباع یکی از شخصیت های سیاسی معروف عراقی هستند در آتش زدن کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف در شامگاه گذشته (چهارشنبه) دست داشته اند.

 

به گزارش ایرنا یک منبع موثق گفت: احمد شربه از دار و دسته «عدنان الزرفی» استاندار اسبق نجف اشرف می باشد که در حال حاضر الزرفی نماینده مجلس عراق و عضو فراکسیون «النصر» به رهبری حیدر العبادی نخست وزیر سابق عراق است.

 

از احمد شربه همچنین به عنوان یکی از سرکرده های اعتراضات در میدان «الصدرین» در نجف اشرف یاد می شود.

 

عدنان الزرفی استاندار اسبق نجف اشرف در جریان های اعتراضات اخیر اجتماعی به شدت به جانبداری از تظاهرکنندگان و معترضان پرداخته و آنها را به حمله علیه نیروهای دولتی و براندازی دولت و جریان های سیاسی شیعی حاکم تحریک می کند.

 

برخی گزارش ها حاکیست که این چهره سیاسی عراق به آمریکایی ها بسیار نزدیک شده و در حال حاضر عموم اعضای خانواده اش در آمریکا به سر می برند.

 

طبق گزارش منابع امنیتی، یک عده از اغتشاشگران که در داخل رستورانی در برابر کنسولگری ایران در نجف اشرف تجمع کرده بودند، شب گذشته یکباره به این کنسولگری حمله کرده و آن را به آتش کشیدند.

عامل آتش زدن کنسولگری ایران در نجف کیست؟ +عکس

 

اغتشاشگران در عراق حدود یک ماه پیش کنسولگری کربلا را به آتش کشیده و یکسال قبل از این نیز کنسولگری ایران در بصره را آتش زدند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر