جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار جدی قرار گرفت، گفت: ظرفیت اشتغال و تولید ارزش افزوده در صنعت ساختمان بسیار بالا است و بهتر است به فعال شدن این صنعت بیش از گذشته کمک کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 17
کد خبر: ۲۹۱۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما اگر بتوانیم سالانه یک میلیون مسکن احداث کنیم و مساحت هر واحد 100 متر باشد، بیش از 20 میلیون متر مربع ساخت و ساز در کشور انجام می‌شود که 2 هزار هزار میلیارد تومان منابع مورد نیاز این ساخت و ساز خواهد بود.

وی افزود: این همه تولید ارزش افزوده، اشتغال و ایجاد ظرفیت جدید برای به‌کارگیری مهندسان در هیچ حوزه‌ای وجود ندارد و امیدواریم با اصلاح قانون نظام مهندسی و رونق‌بخشی به ساخت و ساز، بتوانیم بخشی از مشکلات اقتصادی کشور را رفع کنیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی هدف از برگزاری این نشست را اهتمام جدی کارشناسان و متخصصان حوزه عمرانی به اصلاح قانون نظام مهندسی بعد از گذشت 29 سال اعلام کرد و گفت: رئیس نظام مهندسی و معاونان راه و شهرسازی در این گردهمایی حضور پیدا کردند تا موارد اصلاح قانون را مورد توجه قرار داده و به تدریج مشکلات احتمالی را نیز رفع کنند.

نیکزاد تصریح کرد: ما آمادگی داریم به محض ارجاع اصلاحیه قانون به صحن علنی مجلس، موضوع را با اولویت طرح کرده و با رأی اکثریت نمایندگان بتوانیم قانون جدید را تصویب و برای ابلاغ به استان‌های مختلف ارائه کنیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اصلاح قانون نظام مهندسی قطعا نتایج سودمندی را در روند رونق ساخت و ساز و رفع ایرادات و اشکالات فنی و اجرایی به همراه خواهد داشت که انتظار می‌رود چالش‌ها و نقاط ضعف قانون فعلی مطرح و دیدگاه‌ها و پیشنهادها برای اصلاح و به‌روزرسانی آن نیز مورد توجه قرار گیرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این قانون باید به نحوی اصلاح شود تا در کنار تقویت جایگاه مهندسان، از بروز تخلفات ساختمانی جلوگیری شده و به تقویت منابع بیش از گذشته کمک شود.

نیکزاد بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا هدف‌گذاری‌ها به سمتی باشد تا شرایط بهتری را در رونق صنعت ساختمان انجام شده و حرکت‌های تأثیرگذار نتایج خوبی را به همراه داشته باشد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار