وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

واکنش نیکزاد به حقوق 37 میلیونی مدیران صندوق بازنشستگی

نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر پژمانفر گفت: یک جوان انقلابی رئیس صندوق بازنشستگی بود که با دستور رئیس جمهور عزل شد ضمن اینکه دریافت حقوق‌های نجومی 35 تا 37 میلیونی مدیران صندوق احجاف در حق بازنشستگان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 3 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به بندهای 9، 12 و 14 اصل سوم قانون اساسی و همچنین اصل های 20 و 34 گفت: در ارتباط با هماهنگ سازی حقوق بازنشستگان به ویژه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با شاغلان بی توجهی انجام شده است.

 

وی تصریح کرد: دولت در ارتباط با خرید تضمینی گندم سیاست غلطی را ادامه می دهد، سال گذشته در ارتباط با خرید تضمینی، 3 میلیون تن کاهش کشت گندم داشتیم که این موضوع باعث شد با وجود برخی نیازها، واردات گندم انجام دهیم و در صورت ادامه روند بی دقتی دولت، مشکلات امنیت اقتصادی شکل خواهد گرفت.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تذکر دیگری خطاب به بانک مرکزی داد و تصریح کرد: بعد از خرید و فروش توسط دستگاه های پُز همان لحظه پول از کارت خریدار کسر، اما بعد از 24 ساعت به حساب فروشنده ریخته می شود. چه کسی باید پاسخگوی رسوبات پول طی این 24ساعت باشد. از سازمان های بازرسی می خواهیم تا بر این موضوع نظارت کنند.

 

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ به اخطار پژمان فر گفت: یک جوان انقلابی رئیس صندوق بازنشستگی بود که با دستور رئیس جمهور عزل شد. اگر نمی توانیم همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان را انجام دهیم، سامانه شفافیت بیانگر میزان دریافتی مدیران صندوق را فعال کنید، زیرا دریافت حقوق های نجومی 35 تا 37 میلیونی مدیران صندوق احجاف در حق بازنشستگان است.

 

وی همچنین در ارتباط با بحث خرید تضمینی گندم اظهار کرد: براساس پیگیری های من از وزیر جهاد کشاورزی، وی نوید تامین 14 میلیون تن گندم را داد و اعلام کرد به دلیل کاهش ذخیره گندم، مقداری واردات انجام می شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار