خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

واکنش نیکزاد به حقوق 37 میلیونی مدیران صندوق بازنشستگی

واکنش نیکزاد به حقوق 37 میلیونی مدیران صندوق بازنشستگی نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر پژمانفر گفت: یک جوان انقلابی رئیس صندوق بازنشستگی بود که با دستور رئیس جمهور عزل شد ضمن اینکه دریافت حقوق‌های نجومی 35 تا 37 میلیونی مدیران صندوق احجاف در حق بازنشستگان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 3 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به بندهای 9، 12 و 14 اصل سوم قانون اساسی و همچنین اصل های 20 و 34 گفت: در ارتباط با هماهنگ سازی حقوق بازنشستگان به ویژه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با شاغلان بی توجهی انجام شده است.

 

وی تصریح کرد: دولت در ارتباط با خرید تضمینی گندم سیاست غلطی را ادامه می دهد، سال گذشته در ارتباط با خرید تضمینی، 3 میلیون تن کاهش کشت گندم داشتیم که این موضوع باعث شد با وجود برخی نیازها، واردات گندم انجام دهیم و در صورت ادامه روند بی دقتی دولت، مشکلات امنیت اقتصادی شکل خواهد گرفت.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تذکر دیگری خطاب به بانک مرکزی داد و تصریح کرد: بعد از خرید و فروش توسط دستگاه های پُز همان لحظه پول از کارت خریدار کسر، اما بعد از 24 ساعت به حساب فروشنده ریخته می شود. چه کسی باید پاسخگوی رسوبات پول طی این 24ساعت باشد. از سازمان های بازرسی می خواهیم تا بر این موضوع نظارت کنند.

 

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ به اخطار پژمان فر گفت: یک جوان انقلابی رئیس صندوق بازنشستگی بود که با دستور رئیس جمهور عزل شد. اگر نمی توانیم همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان را انجام دهیم، سامانه شفافیت بیانگر میزان دریافتی مدیران صندوق را فعال کنید، زیرا دریافت حقوق های نجومی 35 تا 37 میلیونی مدیران صندوق احجاف در حق بازنشستگان است.

 

وی همچنین در ارتباط با بحث خرید تضمینی گندم اظهار کرد: براساس پیگیری های من از وزیر جهاد کشاورزی، وی نوید تامین 14 میلیون تن گندم را داد و اعلام کرد به دلیل کاهش ذخیره گندم، مقداری واردات انجام می شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار