کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

هشدار امیل لحود درباره عاقبت سازش با رژیم اسرائیل

با نگاهی به سوابق روسیه و شوروی سابق بهتر می‌توان دریافت، چرا لاوروف خود را وارد یک منازعه سیاسی داخلی ایران کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 18
کد خبر: ۲۹۲۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیل لحود، رئیس جمهور اسبق لبنان با انتقاد تند از موضع ضعیف دولت لبنان مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی و هشدار درباره عاقبت کشورهایی که با این رژیم سازش کرده‌اند، گفت هدف اسرائیل مسموم کردن فضای داخلی لبنان بوده و برخی در داخل کشور با آن همکاری دارند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی تداوم و گسترش تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان در چارچوب نقض مکرر توافق آتش بس با گذشت نزدیک به یک سال از این توافق، «امیل لحود» رئیس جمهور اسبق لبنان شب گذشته طی سخنانی اعلام کرد: پنجشنبه شب، جنوب لبنان و منطقه بقاع به دلیل سلاح‌های مرگبار آمریکایی که اسرائیل تقریباً همواره از آنها استفاده می‌کند، به روز تبدیل شد (اشاره به شدت بمباران و نوری که ایجاد می‌کرد) و بار دیگر به همه جهانیان یادآوری کرد که این رژیم هیچ تعهدی به قطعنامه آتش بس ندارد.

امیل لحود با انتقاد تند از مواضع سست و ضعیف دولت لبنان مقابل تجاوزات مکرر دشمن صهیونیستی اظهار داشت: بدتر از اقدامات دشمن اسرائیلی، واکنش برخی در داخل لبنان به این تجاوزات است؛ به ویژه کسانی که مسئولیت را به جای جلاد بر دوش قربانی می‌اندازند.

وی افزود: هدف اسرائیل در لبنان امروز دیگر نظامی نیست؛ زیرا هر کاری که این رژیم می‌توانست در حملات هوایی انجام داد و گزینه حمله زمینی آن هم شکست خورد. بنابراین آنچه که باقی مانده، چیزی این رژیم در آن مهارت دارد؛ یعنی مسموم کردن فضای داخلی.
این شخصیت برجسته لبنانی با رد هرگونه سازش و ارتباط با رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ما شاهد بوده‌ایم که چه اتفاقی برای کشورهای همسایه که به دنبال عادی‌سازی روابط و سازش با اسرائیل بودند افتاد؛ جایی که این رژیم با بمباران و حملات پاسخ آنها را داد.

وی تصریح کرد: این نمونه بارزی از آن است که چگونه اسرائیل تا زمانی که از نابودی کامل لبنان مطمئن نشود، از جاه طلبی‌های خود دست بر نخواهد داشت. بسیار مایه تاسف است که برخی از لبنانی‌ها بدون اینکه متوجه شوند، در حال خدمت به دشمن اسرائیلی هستند.

در حالی که رژیم صهیونیستی همچنان به نقض توافق آتش بس با لبنان در سایه انفعال دولت این کشور ادامه می‌دهد و حملات جنون آمیز به شهروندان لبنانی تبدیل به یک امر عادی و روزمره شده است، دولت لبنان بدون اینکه حتی یک موضع لفظی قاطعانه مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی اتخاذ کند، در ماه آگوست با تسلیم شدن مقابل دیکته‌های آمریکایی- صهیونیستی تصمیم خلع سلاح مقاومت را تصویب کرد که تنها عامل قدرت و بازدارندگی لبنان است.

در واقع مقامات لبنانی علی رغم وعده‌های پیشین خود به هیچ یک از اولویت‌ها از جمله اخراج کامل اشغالگران از لبنان، توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور، آزادی اسرای لبنانی و پرونده بازسازی پایبند نبودند و پیش از اینکه حتی تضمین واقعی درباره این پرونده‌ها دریافت کنند، تصمیم گرفتند بی چون و چرا مقابل دیکته‌های آمریکایی- صهیونیستی تسلیم شوند و مهم‌ترین و چه بسا تنها عنصر قدرت لبنان را کنار گذاشته و این کشور را تبدیل به جولانگاه اسرائیل کنند./ تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار