مخالفت آنکارا با هرگونه اقدام علیه حاکمیت ملی ایران پزشکیان: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات می‌بینیم / نشست آتی عراقچی در ژنو با هدف مدیریت هوشمندانه روند مذاکرات و تحت هدایت‌های رهبری برگزار خواهد شد نشست وزیر خارجه ترامپ با نمایندگان ارشد کنگره درباره ایران حماس با کانتینر‌های زیردریایی موشک‌سازی را احیا کرد عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم ارتش اسرائیل: به ارتش لبنان هشدار دادیم گزارش غریب‌آبادی از سفر اخیر خود به ژنو نخست وزیر پیشین نروژ خودکشی کرد عراقچی: شجاعانه از حاکمیتمان دفاع می‌کنیم و با همان شجاعت به میز مذاکره می‌رویم حمله تروریستی به خودرو پلیس در پاکستان؛ ۷ نفر کشته شدند مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و روسیه پیرامون تداوم مذاکرات ایران و آمریکا پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است

روسیه از آتش‌بس افغانستان و پاکستان استقبال کرد

 سخنگوی وزارت خارجه روسیه با استقبال از توافق آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان گفت که تعهد دو کشور به گفتگو و حل‌وفصل دیپلماتیک اختلافات، پایه صلح پایدار و عامل مهمی برای ثبات منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 21
کد خبر: ۲۹۲۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که از توافق حاصل‌شده میان کابل و اسلام‌آباد با میانجیگری مقامات قطر و ترکیه در مورد آتش‌بس متقابل و توقف درگیری در امتداد مرز افغانستان و پاکستان استقبال می‌کند.

وی افزود که «تعهد امارت اسلامی افغانستان و جمهوری اسلامی پاکستان به گفتگو و حل اختلافات از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک، پایه و اساس حفظ صلح میان دو کشور دوست و عامل مهمی در تضمین امنیت منطقه است.»

زاخارووا با اشاره به اهمیت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های امنیتی و ضدتروریسم نیز تأکید کرد: از کابل و اسلام‌آباد می‌خواهیم همکاری‌های خود را، از جمله در زمینه مبارزه با تروریسم، گسترش دهند. تقویت هماهنگی میان دو کشور نه تنها برای امنیت مرزی بلکه برای ثبات کل منطقه جنوب و مرکز آسیا اهمیت دارد.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین اظهار داشت: از هر اقدامی که به کاهش تنش و ایجاد فضای اعتماد میان افغانستان و پاکستان کمک کند، حمایت می‌کنیم. این روند می‌تواند به الگویی برای حل‌وفصل سیاسی اختلافات منطقه‌ای تبدیل شود.

وی یادآور شد که کشورش همواره بر راه‌حل‌های سیاسی در برابر بحران‌ها تأکید داشته و آماده است در همکاری با سایر بازیگران منطقه‌ای، نقش سازنده‌ای در حمایت از ثبات افغانستان و پاکستان ایفا کند.

برخی کارشناسان معتقدند که روسیه نگران گسترش ناامنی و تحرکات گروه‌های تندرو از خاک افغانستان به سمت آسیای مرکزی است و از همین رو بر گفتگو و همکاری منطقه‌ای تأکید دارد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار