ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

روابط اسلام آباد و کابل به حالت عادی بازگشت / جزئیات توافق پاکستان و افغانستان

روابط اسلام آباد و کابل به حالت عادی بازگشت / جزئیات توافق پاکستان و افغانستان وزیر دفاع پاکستان اعلام کرد اسلام‌آباد و کابل با میانجی‌گری قطر و ترکیه بر سر توقف فوری تروریسم و گسترش همکاری‌های امنیتی به توافق رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 19
کد خبر: ۲۹۲۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «خواجه محمد آصف»، وزیر دفاع پاکستان در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه الجزیره گفت که پاکستان و افغانستان به توافقی برای توقف فوری اقدامات تروریستی دست یافته‌اند و دو کشور تصمیم دارند در این زمینه همکاری‌های جدی و مؤثری را آغاز کنند.

او افزود: «این توافق با میانجی‌گری قطر و ترکیه حاصل شده است و در چارچوب آن، دو طرف به درک مشترکی درباره برقراری آتش‌بس و توقف کامل اعمال خصمانه دست یافته‌اند.»

به گفته وزیر دفاع پاکستان، «سمت افغانستانی پذیرفته است که تروریسم عامل اصلی تنش در روابط دو کشور بوده و تعهد کرده این مسئله را کنترل و ریشه‌کن کند».

وی تأکید کرد: «حضور قطر و ترکیه و نیت صادقانه آنان برای کمک به رسیدن به توافق، تضمینی است برای آنکه روند توقف تروریسم واقعی و پایدار باشد.»

او همچنین درباره وضعیت مرز‌ها گفت: «مرز‌ها و گذرگاه‌ها به‌دلیل تنش‌های اخیر بسته شده بود، اما تصمیم‌گیری درباره بازگشایی آنها در نشست استانبول انجام خواهد شد.»

وزیر دفاع پاکستان در پایان خاطرنشان کرد که روابط دو کشور به حالت عادی بازگشته و هیچ نشانه‌ای از تهدید قریب‌الوقوع خشونت یا اقدامات تروریستی وجود ندارد.

وی افزود: «نقش قطر و ترکیه در چارچوب این توافق بسیار مهم خواهد بود، زیرا حضور آنها در تعیین نتایج و پیگیری مفاد توافق تأثیر مستقیمی دارد.»

در همین حال، «محمد یعقوب مجاهد»، وزیر دفاع ملی طالبان افغانستان امروز در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه چه تضمینی وجود دارد که پاکستان دوباره حمله نکرده یا توافق را نقض نکند، گفت که آنها به دو کشور دیگر قول داده‌اند.

این مقام طالبان افغانستان افزود که اگر حمله‌ای از سوی آنها صورت گیرد، اقدامات لازم را انجام خواهند داد. او توضیح داد که توافق حاصل شده است و تجارت بین دو کشور به حالت عادی باز خواهد گشت.

مجاهد گفت که افغانستان با در نظر گرفتن منافع خود، روابط خوبی با همه کشورها، از جمله پاکستان، برقرار می‌کند، زیرا یک کشور مستقل است. او در مورد مسئله پناهندگان افغان هم گفت که باید با آنها به صورت انسانی رفتار شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار