واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو درباره اوکراین/ دیدار حضوری هنوز قطعی نیست

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو درباره اوکراین/ دیدار حضوری هنوز قطعی نیست  وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا درباره گام‌های مشخص برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین گفت‌وگوی تلفنی داشتند، ولی هنوز توافقی در خصوص دیدار حضوری لاوروف و روبیو، قبل از برگزاری نشست سران دو کشور در بوداپست توافقی حاصل نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 21
کد خبر: ۲۹۲۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان گفت‌وگوی تلفنی خود با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه بر اهمیت تماس‌های آتی در زمینه حل‌وفصل درگیری اوکراین تأکید کرد. 

در بیانیه دفتر مطبوعاتی وزارت خارجه آمریکا که شب گذشته منتشر شد، آمده است: «روز دوشنبه روبیو و لاوروف گفت‌وگویی تلفنی انجام دادند و طی آن درباره اقدامات بعدی پس از گفت‌وگوی تلفنی دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین، روسای جمهور آمریکا و روسیه تبادل نظر کردند. وزیر خارجه روبیو بر اهمیت تماس‌های آتی به‌عنوان فرصتی برای همکاری مسکو و واشنگتن در جهت پیشبرد حل‌وفصل بلندمدت درگیری روسیه و اوکراین مطابق با دیدگاه رئیس‌جمهور ترامپ تأکید کرد.»

وزارت امور خارجه روسیه نیز روز دوشنبه گزارش داد که لاوروف و روبیو در تماس تلفنی خود درباره گام‌های مشخصی برای اجرای توافقات حاصل‌شده در جریان مذاکرات میان پوتین و ترامپ گفت‌وگو کردند. جزئیات بیشتری در این باره ارائه نشد.

سی‌ان‌ان: دیدار لاوروف و روبیو فعلاً به تعویق افتاده است

در این رابطه شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان" بامداد امروز، سه‌شنبه، به نقل از یک مقام کاخ سفید گزارش داد که  دیدار سرگئی لاوروف و مارکو روبیو که قرار بود این هفته برگزار شود، فعلاً به تعویق افتاده است. طبق این اطلاعات در حال حاضر دلایل به تعویق افتادن این دیدار مشخص نیست. این شبکه مدعی شد که گویا لاوروف و روبیو در خصوص نحوه حل‌وفصل درگیری اوکراین دیدگاه‌های متفاوتی دارند.

علاوه بر این، گزارش شده است که نمایندگان روسیه و ایالات متحده ممکن است در همین هفته بار دیگر تماس تلفنی برقرار کنند تا درباره فراهم سازی مقدمات دیدار دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین گفت‌وگو کنند.
ریابکوف ادعای به تعویق افتادن دیدار لاوروف و روبیو را رد کرد

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه صبح امروز در واکنش به گزارشی مبنی بر تعویق دیدار لاوروف و روبیو، به این نکته اشاره کرد که «چیزی را که در مورد آن توافقی وجود نداشته، چگونه می‌تواند به تعویق افتاده باشد!». ریابکوف در گفت‌وگو با "نووستی" گفت: «نمی‌توان چیزی را به تعویق انداخت که درباره آن اصلاً توافقی نشده است. آنچه برخی منابع آمریکایی در این خصوص نوشتند، از سوی ما تأیید نشده بود.»

به گفته او، میان طرف‌های روسی و آمریکایی «هیچ‌گونه تفاهمی، حتی در سطح مقدماتی، درباره زمان و مکان چنین دیداری وجود نداشت». 

ریابکوف با اشاره به اینکه برگزاری چنین دیداری نیازمند آمادگی و هماهنگی جدی است، افزود: «این دیدار به‌عنوان یک ایده وجود دارد و بدون تردید از اهمیت بالایی برخوردار است، اما دقیقاً به همین دلیل برگزاری آن مستلزم آمادگی دقیق است.»

در عین حال، او تأیید کرد که روسیه و ایالات متحده در حال آماده‌سازی برای چنین دیداری هستند و گفت‌وگوی تلفنی روز گذشته میان روبیو و لاوروف نیز به همین موضوع اختصاص داشت.

این دیپلمات بلندپایه روس تأکید کرد، اولویت اصلی مسکو در حال حاضر این است که این پیام را منتقل کند که نشست سران روسیه و آمریکا در آلاسکا چارچوبی را تعیین کرده که باید در همان چارچوب کار ادامه یابد. به گفته وی، مسکو راه جایگزینی برای این مسیر نمی‌بیند./تسنیم

کلمات کلیدی: اوکراین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار