سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد

مشاور سابق ترامپ: آژانس سیا برای موساد کار می‌کند

مشاور سابق ترامپ: آژانس سیا برای موساد کار می‌کند مشاور سابق ترامپ گفت آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده به دولت واشنگتن درباره موضع حماس در مذاکرات با رژیم صهیونیستی ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۲۹۲۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، «استیو بنن» مشاور سابق «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که آژانس سیا برای موساد اسرائیل کار می‌کند و تحت تاثیر و نفوذ این آژانس اطلاعاتی عملیات انجام می‌دهد.

به نقل از پایگاه خبری میدل ایست مانیتور، مشاور سابق ترامپ در اظهاراتی که جنجال گسترده‌ای را در محافل سیاسی و رسانه‌ای ایالات متحده برانگیخت، گفت که سازمان سیا عمدا به «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ایالات متحده در امور خاورمیانه دروغ گفته است.

وی همچنین خاطرنشان کرد این دروغ‌های ادعایی با هدف «خریدن زمان برای موساد» مطرح شده‌اند؛ سازمانی که به گفته‌ او، در کنار مذاکرات دولت ترامپ بر سر توافق احتمالی بین اسرائیل و حماس، عملیات مخفی انجام می‌داد.

استیو بنن در ادامه اظهار داشت که ویتکاف روزانه سه گزارش از سازمان سیا دریافت می‌کرده که طی آن ظاهرا این سازمان هر بار او را گمراه کرده است.

او ادعا کرد که این یک خطای اطلاعاتی نبوده، بلکه یک اقدام عمدی فریبکارانه بوده است.

به گفته بنن، سازمان سیا به ویتکاف گفته بود که حماس علاقه‌ای به صلح ندارد و هرگز به توافق نخواهد رسید؛ موضعی که به گفته او منعکس‌کننده دیدگاه‌های موساد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

این مشاور سابق ترامپ همچنین ادعا کرد که این گزارش‌های گمراه‌کننده باعث شد ویتکاف جلسه مهمی را که قرار بود در مسقط، عمان برگزار شود، از دست بدهد.

بنن در ادامه تاکید کرد که قصد آشکاری برای پایان دادن به مذاکرات وجود داشته و نفوذ موساد بر آژانس سیا دلیل عدم حضور ویتکاف در جلسه بوده است./مشرق

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار