گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

طالبان، پاکستان را مسئول عدم حصول نتیجه در مذاکرات استانبول دانست

طالبان، پاکستان را مسئول عدم حصول نتیجه در مذاکرات استانبول دانست  هیئت حاکمه طالبان اعلام کرد که با وجود تلاش برای ادامه‌ گفتگوهای سازنده با پاکستان، جریان‌هایی در ارتش آن کشور مانع روند مذاکرات می‌شوند و به جای پیگیری راه‌حل دیپلماتیک، به مواضع غیرمنطقی و فشار نظامی متوسل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۲۹۲۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو و تلویزیون ملی افغانستان گزارش داده است که هیئت حکومت طالبان تمام تلاش خود را برای پیشبرد گفتگوهای سازنده در مذاکرات جاری میان افغانستان و پاکستان به کار گرفته است؛ اما به نظر می‌رسد طرف پاکستانی چنین قصدی ندارد.

در این گزارش آمده است که «حلقه‌های خاصی در ارتش پاکستان مانع مذاکرات می‌شوند و در نتیجه، هیئت پاکستانی فاقد صلاحیت لازم برای تصمیم‌گیری است».

به گفته‌ منابع نزدیک به این گفتگوها، مقامات پاکستانی در جریان مذاکرات استانبول از ارائه‌ دلایل منطقی خودداری کرده و ترجیح داده‌اند «از میز مذاکره عقب‌نشینی کنند».
بر اساس این گزارش، حکومت طالبان در موضع رسمی خود تاکید کرده است که سیاست آن مبتنی بر گفتگو و واقع‌گرایی است.

کابل می‌گوید: «افغانستان نمی‌تواند از حملات در داخل پاکستان جلوگیری کند و نه از تحریک طالبان پاکستان (تی تی پی) نمایندگی نماید؛ این یک مسئله‌ داخلی و تاریخی خود پاکستان است و باید در همان چارچوب حل شود.»

از سوی دیگر، در بیانیه‌ وزارت کشور حکومت طالبان آمده است که افغانستان اجازه نخواهد داد خاکش علیه هیچ کشور دیگری مورد استفاده قرار گیرد و از اسلام‌آباد خواسته است که «خواسته‌های سنجیده، منطقی و معقول» مطرح کند.

دور دوم مذاکرات میان طالبان و پاکستان از آخر هفته‌ گذشته در استانبول آغاز شد و با میانجی‌گری ترکیه ادامه یافت. این گفتگوها پس از چندین دور مذاکره در دوحه و اعلام آتش‌بس موقت، برای یافتن راه‌حل در مورد تنش‌های مرزی و فعالیت‌های تحریک طالبان پاکستان برگزار شده است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار