اینترنت در کدام استان ها قطع است؟-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

اینترنت در کدام استان ها قطع است؟

اکنون و تا لحظه مخابره این گزارش، اینترنت موبایل در تمام استان‌های کشور به جز ۲ استان خوزستان و سیستان و اینترنت در خوزستان و سیستان و بلوچستان همچنان قطع استبلوچستان به شبکه جهانی اینترنت متصل هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۲۹۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  پس از ناآرامی‌هایی که در خصوص گرانی بنزین به وجود آمد به صلاحدید مسئولان، اینترنت در کشور قطع شد. این قطعی از سیم‌کارت‌های همراه آغاز شد و سپس به اینترنت خانگی رسید.


دوم آذرماه اینترنت‌های خانگی و پس از چهار روز اینترنت‌های همراه در اغلب نقاط کشور به شبکه جهانی متصل شدند. هم اکنون اینترنت در دو استان خوزستان و سیستان و بلوچستان پس از ۱۴روز قطع است.

 

روز گذشته با صدور مجوز اتصال اینترنت موبایل در استان‌های اصفهان، فارس، البرز، کرمانشاه و تمام شهرستان‌های غرب استان تهران تمامی استان‌های کشور به جز خوزستان و سیستان و بلوچستان به اینترنت متصل شده‌اند.

 

از عصر ۲۵ آبان ماه امسال در پی بروز ناآرامی‌ها در کشور، ابتدا اینترنت بین‌الملل سیم‌کارت‌های تلفن همراه و پس از چند ساعت اینترنت خانگی قطع شد. قطع اینترنت زمانی اتفاق افتاد که خبر گرانی بنزین به اطلاع مردم رسید.

 

به همین واسطه برای حفظ امنیت کشور، مسئولان اینطور صلاح دیدند که دسترسی به اینترنت با محدودیت روبه‌رو شود.

 

در ساعت‌های ابتدایی هیچ چیز در دسترس نبود. حتی تاکسی‌های اینترنتی و آن سایت‌هایی که زیرساخت‌های بومی داشتند. همگی برای نزدیک به دو ساعت از سرویس‌دهی تقریبا خارج شدند. نزدیک به یک روز حتی خبرگزاری‌ها نیز اینترنت نداشتند و تقریبا خبر خاصی روی خروجی‌ها قرار نگرفت.

 

اما بعد از گذشت یک روز ابتدا تلاش‌ها برای اتصال خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و نهاد‌های مهم دیگر به اینترنت آغاز شد. با گذشت تقریبا ۲۴ ساعت بالاخره خبرگزاری‌های کشور به اینترنت متصل شدند.

 

پس از آن طی دو سه روز گذشته برخی شهرها، دانشگاه‌ها و بخش‌های تجاری نیز اتصال دوباره به اینترنت را تجربه کردند. حدود یک هفته از قطع اینترنت گذشته بود که دوم آذرماه، اینترنت خانگی اکثر شهر‌های ایران دوباره متصل شد.

 

در این حین همگی به دنبال این بودند تا اینترنت همراه‌شان متصل شود که این اتفاق منوط به دستور شورای امنیت کشور بود.

 

عصر روز ششم آذرماه اتصال اینترنت همراه در استان‌های مرکزی، قزوین، تهران و دیگر شهر‌ها و استان‌های کشور آغاز شد. اتصال ابتدا از سیم‌کارت‌های ایرانسل آغاز و پس از چند ساعت همراه اولی‌ها نیز به اینترنت وصل شدند.

 

پس از یک روز -هفت آذر- مجوز اتصال اینترنت همراه در استان‌های آذربایجان غربی، خراسان رضوی، لرستان، مازندران، گیلان، کرمان و کردستان صادر شد.

 

روز جمعه نیز استان‌های اصفهان، فارس، البرز، کرمانشاه و تمام شهرستان‌های غرب استان تهران به اینترنت متصل شدند. اکنون و تا لحظه مخابره این گزارش، اینترنت موبایل در تمام استان‌های کشور به جز ۲ استان خوزستان و سیستان و بلوچستان به شبکه جهانی اینترنت متصل هستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده