جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم

روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که کشورش تماس‌ها و مذاکرات فشرده خود را با مقامات سوریه حفظ کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 01
کد خبر: ۲۹۳۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی ورشینین در ارتباط با روابط مسکو و دمشق گفت: «ما مذاکرات و تماس‌های بسیار فشرده خود با مقامات سوریه را حفظ کرده‌ایم. در روز‌های اخیر هم نشست دیگری از کمیسیون بین دولتی تجارت و همکاری اقتصادی در مسکو نیز در همین ارتباط برگزار شد.»

وی با اشاره به اهمیت این نشست تصریح کرد: «در این نشست به بررسی بهبود روابط دوجانبه مسکو و دمشق «در همه زمینه‌ها» و همچنین موضوعات دیگر پرداخته شد.»

پیشتر نیز اداره اطلاع‌رسانی وزارت خارجه سوریه از سفر یک هیات فنی از این وزارتخانه به روسیه به منظور تدوین برنامه‌ای جامع برای از سرگیری خدمات کنسولی و اداری خبر داده بود.

خبرگزاری سوریه (سانا) در همین ارتباط در گزارشی نوشت که این سفر در ادامه دیدار اخیر «احمد الشرع» مشهور به «ابو محمد جولانی» رئیس دولت موقت سوریه از مسکو صورت گرفت.

پیشتر احمد الشرع روز ۱۵ اکتبر (۲۳ مهر ۱۴۰۴) در صدر یک هیات بلندپایه با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین دیدار و گفت‌و‌گو کرده بود.

بر اساس اظهارات «الکساندر نواک» معاون نخست‌وزیر روسیه، مذاکرات دو طرف بیش از دو ساعت و نیم به طول انجامید و محور‌های انسانی، انرژی، حمل‌ونقل، سلامت و گردشگری را شامل می‌شد.

نواک گفت: «سوریه نیازمند بازسازی زیرساخت‌های خود است و روسیه آمادگی دارد در این زمینه کمک کند.»/ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار