پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض

رئیس جمهور ترکیه: غزه، ۷۰ هزار قربانی و زخم‌های جاودان

رئیس جمهور ترکیه: غزه، ۷۰ هزار قربانی و زخم‌های جاودان  رئیس جمهور ترکیه با اشاره به توافق آتش بس در غزه گفت: به نظر می‌رسد حماس کاملاً مصمم است که به توافق پایبند باشد. با این حال، همه ما می‌دانیم که سابقه اسرائیل در این مورد بسیار بد است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 03
کد خبر: ۲۹۳۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در نشست کمیته دائمی همکاری‌های اقتصادی و تجاری سازمان همکاری اسلامی که امروز دوشنبه در استانبول برگزار شد درباره وضعیت غزه گفت: همانطور که می‌دانید، در طول دو سال گذشته، غزه صحنه یکی از وحشیانه‌ترین نسل‌کشی‌های قرن گذشته بوده است. بیش از 70 هزار فلسطینی، عمدتاً کودک و زن، توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی قتل عام شدند. 170 هزار نفر از برادران و خواهران ما زخمی شدند. اجساد شهدا در غزه که به تلی از آوار تبدیل شده، همچنان مفقود است.

وی افزود: خسارت‌ها بسیار زیاد است و به ده‌ها میلیارد دلار می‌رسد. حتی اگر آوارها پاکسازی شوند، شاید هرگز آسیب‌های روحی که کودکان بی‌گناهی که والدینشان در مقابل چشمانشان کشته شده‌اند، متحمل شده‌اند، پاک نشود. زخم‌هایی که بی‌تفاوتی سازمان‌های بین‌المللی بر قلب غزه‌ای‌ها وارد کرده است، هرگز به طور کامل التیام نخواهد یافت.

رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: خوشبختانه مذاکرات حماس و اسرائیل به میزبانی مصر، که ما نیز در آن مشارکت داشتیم، با آتش‌بس به پایان رسید. من بار دیگر از همه کشورهای منطقه‌ای که از این روند حمایت کردند، به ویژه قطر و مصر، قدردانی می‌کنم. به نظر می‌رسد حماس کاملاً مصمم است که به توافق پایبند باشد. با این حال، همه ما می‌دانیم که سابقه اسرائیل در این مورد بسیار بد است. آنها با پنهان شدن در پس بهانه‌های مختلف، از زمان توافق آتش‌بس بیش از 200 نفر بی‌گناه را قتل عام کرده‌اند. ما با دولتی روبرو هستیم که به اشغال و حملات خود ادامه می‌دهد.

اردوغان گفت: این یک واقعیت است که این حملات، که نه تنها غیرنظامیان، بلکه مسیر صلح را نیز هدف قرار می‌دهد، هرگز مانع جستجوی یک راه حل عادلانه و پایدار برای درگیری اسرائیل و فلسطین نخواهد شد.

وی ادامه داد: ما همچنین نمی‌توانیم اجازه الحاق کرانه باختری، تغییر وضعیت قدس یا تلاش برای تضعیف تقدس اولین قبله ما، مسجد الاقصی، را بدهیم. بر اساس مرزهای 1967، با قدس شرقی به عنوان پایتخت آن ما به مبارزه خود تا زمان تأسیس یک کشور مستقل، دارای حاکمیت و از نظر جغرافیایی یکپارچه فلسطین ادامه خواهیم داد.

قبرس وارد لیست بازی امپریالیسم شده است

رئیس جمهور ترکیه همچنین درباره وضعیت قبرس شمالی اظهار داشت: مردم ترک قبرس بخش جدایی‌ناپذیری از جهان اسلام هستند. این یک تحول غم‌انگیز است که آنها برای دهه‌ها، به ویژه به دلیل هویتشان، در معرض انزوای ناعادلانه، غیرقانونی و بی‌رحمانه قرار گرفته‌اند. با این حال، با وجود این، برادران و خواهران ترک قبرسی ما در برابر ظلم سر تعظیم فرود نیاورده‌اند، اراده خود را برای زندگی شرافتمندانه در سرزمین مادری خود رها نکرده‌اند و برابری حاکمیت خود را زیر سوال نبرده‌اند. نشانه قوی وجود دارد که جزیره قبرس می‌خواهد در بازی جدید امپریالیستی به فهرست اضافه شود./تسنیم

کلمات کلیدی: ترکیه غزه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار