اطلاعیه شماره ۱ پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسان رسمی ۱۴۰۴ + لینک سایت ماجرای تماس‌های مشکوک با شماره‌های دانشگاه تهران چه بود؟ هشدار پلیس: خودرو‌های رهاشده در خیابان‌های تهران جمع آوری می‌شوند چرا ۱۴ مهر روز تهران نامگذاری شده وزش باد شدید همراه با پدیده گرد و خاک در تهران محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها اعضای هیئت علمی بازنشسته اجباری دانشگاه فرهنگیان به خدمت بازمی‌گردند چه کسی برنده نوبل ادبیات می‌شود؟ جاده چالوس از ساعاتی بعد یکطرفه می‌شود ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه

پلیس تهران: فردا یکشنبه طرح زوج و فرد اجرا نمی‌شود

مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با استقرار در 152 نقطه در سطح شهر، خودروهایی را که آلاینده بوده‌ اعمال قانون کرده و تعدادی از خودروها پلاک تعمیری دریافت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۲۹۳۵۳

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه فردا «طرح زوج و فرد» در تهران اجرا نمی‌شود از محدودیت 24 ساعته تردد کامیون‌ها در سطح پایتخت خبر داد.

 

سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور پایتخت در خصوص استقرار ‌آلودگی در سطح شهر تهران و تمهیدات پلیس برای روز یکشنبه با توجه به تعطیلی مدارس اعلام کرد: فردا محدودیت تردد کامیون‌ها به صورت 24 ساعته در سطح شهر تهران برقرار خواهد شد.

 

رئیس پلیس پایتخت با تأکید بر این مطلب که برای روز یکشنبه طرح زوج و فرد و محدودیت تردد برای سایر خودروها وجود ندارد، تصریح کرد: مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با استقرار در 152 نقطه در سطح شهر، خودروهایی را که آلاینده بوده‌ اعمال قانون کرده و تعدادی از خودروها پلاک تعمیری دریافت کرده‌اند.

 

وی با اشاره به آلودگی هوای شهر تهران از شهروندان درخواست کرد که از سیستم حمل‌ونقل عمومی برای تردد استفاده کرده و از تردد‌های غیرضرور در سطح شهر بپرهیزند.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار