انتقاد پلیس فتا به اپلیکیشن‌های مزاحم‌یاب و شماره‌یاب تعلیق سه دانشجوی دانشگاه تهران به دلیل اهانت به پرچم اژه‌ای: دشمنان بر "عملیات روانی و افزایش فشار" علیه ایران متمرکز شدند وعده وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات کادر درمان چمران: مترو راه حل کاهش آلودگی و ترافیک تهران است نزاع دسته‌جمعی در پارک تهران جان یک نفر را گرفت پیگیری مجوز استخدام ۱۸ هزار پرستار در سال آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران

دستور دادستان به پلیس درباره خودرو‌ها و موتور‌های بدون بیمه

در پی گزارش‌هایی از رشد نگران‌کننده پرونده‌های حوادث رانندگی بدون بیمه شخص ثالث، دادستان کل کشور با صدور دستور ویژه، پلیس را موظف کرد حرکت خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه را متوقف و گزارش شش‌ماهه اجرای قانون را به دادستانی کل ارسال کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۹۳۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، دادستان کل کشور در نامه‌ای خطاب به فرمانده کل نیروی انتظامی ضمن تأکید بر لزوم اجرای دقیق ماده ۴۲ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث ناشی از حوادث وسایل نقلیه، نیروی انتظامی را مکلف کرد گزارش عملکرد خود در اجرای این ماده قانونی را هر شش‌ماه یک‌بار به دادستانی کل کشور ارائه کند.

در پی گزارش‌ها و مذاکرات انجام‌شده میان صندوق تأمین خسارت‌های بدنی و دادستانی کل کشور درباره افزایش نگران‌کننده پرونده‌های حوادث رانندگی مربوط به وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدکاظم موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور طی نامه‌ای رسمی بر ضرورت اجرای کامل ماده ۴۲ قانون بیمه اجباری تأکید کرد.

بر اساس مفاد این نامه، مأموران راهنمایی و رانندگی و پلیس راه مکلف‌اند با بهره‌گیری از ابزار‌های نظارتی از جمله دوربین‌های ترافیکی، وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث را شناسایی و در چارچوب قانون نسبت به اعمال جریمه، جلوگیری از تردد و در صورت احراز فقدان بیمه، توقیف وسیله نقلیه تا زمان ارائه بیمه‌نامه معتبر اقدام کنند.

دادستان کل کشور با اشاره به گزارش‌های صندوق تأمین خسارت‌های بدنی مبنی بر افزایش آمار خسارات ناشی از تصادفات خودرو‌های بدون بیمه‌نامه شخص ثالث، اجرای مؤثرتر این قانون را ضروری دانست و تأکید کرد که نیروی انتظامی باید با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط نظارت مستمر و گزارش‌دهی ادواری را در دستور کار قرار دهد.

مطابق دستور صادره، نیروی انتظامی مکلف شده است گزارش نحوه اجرای ماده ۴۲ قانون مزبور را در بازه‌های زمانی شش‌ماهه به دادستانی کل کشور ارسال کند و در همین راستا، ارائه گزارش عملکرد مربوط به نیمه نخست سال ۱۴۰۴ از پلیس خواسته شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار