
به گزارش راهبرد معاصر؛ عصر روز گذشته برخی از مخاطبان با ارسال پیام هایی مدعی شدند که نان در کلانشهر مشهد گران شده است و برخی از نانوایان با استفاده از کارتخوان دوم نان را به مردم گرانتر از نرخی که اعلام شده بود به فروش می رسانند.
یکی از شهروندان در مشهد از افزایش قیمت نان در این کلانشهر گلایه می کند و می گوید: مگر قرار است در سال چند بار نان گران می شود؟
یکی دیگر از شهروندان مشهدی می گوید اگر قرار است نان گران شود چرا به مردم اطلاع نمی دهند و مردم را به گونه ای غافلگیر می کنند.
وی در ادامه می گوید که روز گذشته به نانوایی رفتم و ۳ نان بربری گرفتم که در مجموع ۹ هزار تومان شد اما امروز به همان نانوایی رفتم و برای ۳ نان مبلغ ۱۵ هزار تومان از من گرفتند.
با توجه به افزایش گلایه ها توسط شهروندان مشهدی به سراغ علی اکبر کوهپیگر، رئیس اتحادیه نانوایان مشهد با تایید افرایش قیمت نان در کلانشهر مشهد اظهار کرد: قیمت نان از شب گذشته در این کلانشهر افزایش یافته است و نان در نانوایی های دولتی ۱۵ درصد گران شده است.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال مردم که علت استفاده نانوایان از کارت خوان دوم چیست، افزود: این افزایش قیمت طبق مصوبه استانی صورت گرفته است و با توجه به اینکه اجرای قیمت جدید بر روی کارت خوان های نانینو وجود نداشت نانوایان از کارت خوان دیگری برای قیمت اصلاح شده استفاده می کنند.
بر اساس توضیحات رئیس اتحادیه نانوایان مشهد، نرخ هر نان سنگک با افزایش 15 درصدی به 6هزار تومان رسیده که شهروندان باید مبلغ 800 تومان را از طریق کارتخوان های عادی پرداخت کنند.
نان بربری نیز 3هزارتومان بود و مردم باید بابت هر نان 480 تومان از دستگاه های کارتخوان دوم نانوایی ها بپردازند.
قیمت هر نان لواش نیز 2هزار و 300 تومان بوده و مردم باید 360 تومان به صورت جداگانه بپردازند./فارس