خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد دادستان کل کشور: ۴۰ هزار زندانی مشمول عفو معیاری شدند کشف مولکول‌های آلی نشانی از احتمال حیات در قمر نزدیک زمین هشدار زرد سازمان هواشناسی برای پایتخت  هوای تهران امروز/ وزش باد شدید و دمای ۳۱ درجه! کمردرد مزمن خبر از کدام بیماری‌ها می‌دهد؟ بازداشت زن «آوازخوان» در معابر عمومی آمل جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال در روز‌های آخر هفته جزییات تصویب اجباری شدن پیش دبستانی جزییات تمدید آزمون وکالت قوه قضاییه مهر ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه تهران: هیچ کلاسی به صورت مجازی برگزار نمی‌شود / دانشجویان سنواتی باید زودتر تعیین تکلیف شوند ۹ تالاب معروف ایران خشک شد + عکس فراجا: محموله سنگین انواع مواد افیونی در یزد زمین‌گیر شد بحران پیری در شمال و مرکز کشور / سالمندی در حال زنانه شدن کشف بقایای طبیعی چند یوزپلنگ مومیایی در عربستان برای نخستین بار در دنیا رئیس سازمان بهزیستی: ۱۳ درصد جمعیت کشور سالمند هستند

چند میلیون نفر در جهان با معضل HIV دست و پنجه نرم می کنند؟

دبیر کل سازمان ملل متحد با انتشار پیامی به مناسبت روز جهانی ایدز اظهار داشت: جایی که جوامع فعال هستند، شاهد تغییر هستیم و می بینیم که سرمایه گذاری نتیجه می دهد و نظاره گر برابری، احترام و کرامت هستیم، با همراهی جوامع می توانیم به ایدز خاتمه دهیم.‎
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ از سال ۱۹۸۸ اول دسامبر (برابر ۱۰ آذر) روز جهانی ایدز نامگذاری شده است و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته می‌شود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که HIV از بین نرفته‌است و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود. در روز جهانی ایدز مردم لباس‌های شان را به روبان قرمز مزین می‌کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت آنها مورد نیاز است.

 


روز یکشنبه مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران در پیام آنتونیو گوترش آمده است: پایان دادن به همه گیری ایدز تا سال ۲۰۳۰، همان گونه که متعهد به انجام آن بر اساس آرمان های توسعه پایدار هستیم، نیازمند تلاش مداوم مبتنی بر همکاری خواهد بود. سازمان ملل متحد، دولت ها، جامعه مدنی و سایر شرکا با همکاری یکدیگر برای افزایش دسترسی به خدمات سلامت همچنین جلوگیری از گسترش موارد جدید ایدز تلاش کرده اند. بیش از ۲۳ میلیون انسان که با اچ آی وی زندگی می کنند، در ۲۰۱۸ خدمات درمانی دریافت کردند.

 

در ادامه این پیام تاکید شده است: جوامع در سراسر جهان در بطن این پاسخ قرار دارند، کمک به مردم برای احقاق حقوق شان، افزایش دسترسی به خدمات اجتماعی و سلامت عاری از انگ، تضمین اینکه خدمات به افرادی برسد که از همه آسیب پذیرتر و به حاشیه رانده شده ترند و فشارآورده شود تا قوانین تبعیض آمیز تغییر کنند، همان گونه که موضوع روز جهانی ایدز امسال به درستی تاکید دارد، جوامع تفاوت ایجاد می کنند.

 

دبیرکل سازمان ملل متحد در این پیام تصریح کرده است:‌ در عین حال نیازهای رفع نشده هنوز باقی است، به عبارت دیگر رقم بی سابقه ۳۸ میلیون انسان با HIV زندگی می کنند، در حالی که سال گذشته منابع مورد نیاز برای پاسخ به همه گیری، یک میلیارد دلار کاهش یافت و بیش از هر زمان دیگر نیاز به بهره بردن از نقش سازمان های جامعه محوری است که مدافع همتایان خود هستند، خدمات HIV ارائه می دهند، از حقوق بشر دفاع و حمایت می کنند.

 

گوترش در پیام خود به مناسبت روز جهانی ایدز اعلام کرده است: جایی که جوامع فعال هستند، شاهد تغییر هستیم و می بینیم که سرمایه گذاری نتیجه می دهد و نظاره گر برابری، احترام و کرامت هستیم، با همراهی جوامع می توانیم به ایدز خاتمه دهیم.

ارسال نظر