ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد رئیس جمهور آمریکا بعد از امضای لایحه کنگره مبنی بر تمدید تامین بودجه دولت فدرال تا 30 ژانویه بیان کرد که دموکرات‌های کنگره دولت را تعطیل کردند تا از مالیات‌دهندگان آمریکایی صدها میلیارد دلار برای مهاجران غیرقانونی باج‌گیری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 13
کد خبر: ۲۹۴۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در هنگام امضای لایحه کنگره مبنی بر تمدید تامین بودجه دولت فدرال تا 30 ژانویه و تبدیل آن به قانون گفت: «کشور ما هیچ‌وقت در وضعیت بهتر از حال حاضر نبوده است. ما از این فاجعه کوتاه‌مدت دموکرات‌ها عبور کردیم، چون آن‌ها فکر می‌کردند این از نظر سیاسی خوب است و اکنون برای من مایه افتخار است که این لایحه فوق‌العاده را امضا کنم و کشور را بر سر کار برگردانم.»

به گزارش یورونیوز، ترامپ همچنین گفت: «در 43 روز گذشته، دموکرات‌های کنگره دولت ایالات متحده را تعطیل کردند تا از مالیات‌دهندگان آمریکایی صدها میلیارد دلار برای مهاجران غیرقانونی باج‌گیری کنند. امروز پیامی روشن می‌فرستیم که هرگز در برابر باج‌گیری تسلیم نخواهیم شد.»

وی افزود: «من همیشه آماده‌ام با هرکسی، از جمله حزب مقابل، همکاری کنم. ما روی طرحی مرتبط با نظام سلامت کار خواهیم کرد و این دیوانگی اوباماکر (لایحه حفاظت از بیمار و مراقبت مقرون‌به‌صرفه) را فراموش خواهیم کرد.»

مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه چهارشنبه بسته قانونی را برای پایان دادن به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ کشور تصویب کرد و به وقفه 43 روزه در تأمین بودجه دولت فدرال پایان داد.

این لایحه که پیش‌تر به تصویب سنا رسیده بود، شامگاه چهارشنبه با 222 رای موافق در برابر 209 رای مخالف در مجلس نمایندگان تصویب شد.

کلمات کلیدی: ترامپ آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار