طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

حزب‌الله: لبنان باید مقابله با اشغالگری اسرائیل را در صدر اولویت‌ها قرار دهد

حزب‌الله: لبنان باید مقابله با اشغالگری اسرائیل را در صدر اولویت‌ها قرار دهد یک عضو ارشد حزب الله لبنان اعلام کرد که دولت لبنان باید به ۴ اولویت اصلی خود در روند تقابل با دشمن صهیونیستی بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 16
کد خبر: ۲۹۴۴۹۷

به گزارش  راهبرد معاصر، حسن عزالدین عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، خواستار بازگرداندن اولویت سیاسی در لبنان به سمت مقابله با اشغالگری و پایبندی کامل به مفاد قطعنامه ۱۷۰۱ شد.

عزالدین در دیدار با یک هیئت فلسطینی بر ضرورت این نکته تأکید کرد که دولت لبنان باید اولویت‌ها را به مسیر اولیه خود بازگرداند، که این اولویت‌ها عبارتند از: وادار کردن دشمن به آتش‌بس، توقف اقدامات خصمانه، عقب‌نشینی از نقاطی که در داخل سرزمین لبنان اشغال کرده است و آزادی اسرا.

وی تأکید کرد که این مفاد مندرجات قطعنامه ۱۷۰۱ مورد توافق هستند که دشمن با چراغ سبز حامی آمریکایی خود از ضوابط آن سرپیچی می‌کند.

این عضو ارشد حزب الله لبنان منطقه را در حال تجربه درگیری‌های مستمر با محوریت مسئله فلسطین دانست و افزود: در پروژه آمریکایی که منطقه ما را هدف قرار داده است، اسرائیل یک ابزار است، نه برعکس؛ هدف از این پروژه نیز تسلط بر ثروت‌های منطقه، نفت و تمدن آن و گذرگاه‌های آبی آن» است.

عزالدین در جریان استقبال از هیئتی از «جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین» گفت که دشمن «با وجود برتری تکنولوژیکی خود، هیچ نبردی را قاطعانه به پایان نرسانده است».

وی افزود که پیروزی همزمان به سلاح و اراده نیاز دارد، که مقاومت آن را داراست، در حالی که دشمن فاقد آن است».

نماینده پارلمان لبنان تاکید کرد: آمریکا منطق قدرت را دارد، اما نمی‌تواند با ظلم حکومت کند، زیرا حکومت با عدالت پایدار می‌ماند نه با ستم، و به همین دلیل این مسئله باقی و مستمر است.

در طول این دیدار، یوسف احمد، مسئول جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین در لبنان، از مواضع نماینده عزالدین قدردانی کرد و گفت که این دیدار در چارچوب ارتباط با مقاومت در لبنان پس از تمام حمایت‌ها، پشتیبانی‌ها و فداکاری‌های بزرگی که برای مسئله فلسطین و مردم فلسطین ارائه کرده و همچنان ارائه می‌دهد، صورت می‌گیرد.

وی بر وحدت صفوف در برابر تجاوز تأکید کرد و افزود که این دیدار برای تأکید بر وحدت موضع بین تمام نیروهای مقاومت در مواجهه با پروژه صهیونیستی است./مشرق

کلمات کلیدی: لبنان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار