ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

سرمای شدید در راه البرز/ یخبندان تا پایان هفته ادامه دارد

سرمای شدید در راه البرز/ یخبندان تا پایان هفته ادامه دارد مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: دماهای صفر و زیر صفر درجه و یخبندان سطحی به‌ویژه در مناطق مرتفع و سردسیر پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 18
کد خبر: ۲۹۴۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ کامران حقی‌آبی مدیرکل هواشناسی استان البرز اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل الگوهای پیش‌یابی، سامانه ناپایدار جوی از اواخر شب گذشته از استان خارج شد و از صبح امروز سه‌شنبه توده هوای سرد با الگوی پرفشار در البرز مستقر خواهد شد.

وی با بیان اینکه دما بین 3 تا 6 درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد، افزود: بر اثر این شرایط، دماهای صفر و زیر صفر درجه و یخبندان سطحی به‌ویژه در مناطق مرتفع و سردسیر پیش‌بینی می‌شود و این وضعیت تا پایان هفته پایدار خواهد بود.

حقی‌آبی با اشاره به نوع مخاطره که همان کاهش محسوس دماست، گفت: احتمال خسارت به محصولات باغی و سبزیجات زمستانه وجود دارد و لازم است کشاورزان اقدامات حفاظتی را جدی بگیرند. همچنین شرایط کنونی می‌تواند موجب اختلال در عملیات بتن‌ریزی و افزایش مصرف سوخت در بخش‌های خانگی و صنعتی شود.
مدیرکل هواشناسی البرز افزود: با توجه به رعایت الزامات آیین‌نامه بتن، هرگونه عملیات بتن‌ریزی باید با پوشش مناسب، استفاده از افزودنی‌های ضدیخ و کنترل دمای مصالح انجام شود.

وی همچنین کنترل دمای گلخانه‌ها، دامداری‌ها و مرغداری‌ها را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش مصرف سوخت در روزهای اخیر، شهروندان باید به‌طور جدی در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند تا افت فشار یا اختلال در شبکه توزیع رخ ندهد.

وی با بیان اینکه نوع مخاطره این سامانه کاهش محسوس دما 3 تا 6 درجه سانتی گراد بوده است، عنوان کرد: احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، اختلال در عملیات بتن‌ریزی، افزایش مصرف انرژی از جمله اثرات این سامانه است.

حقی‌آبی تصریح کرد:اجتناب از انجام بتن‌ریزی بدون رعایت کامل آیین‌نامه بتن و استفاده از تجهیزات گرم‌کننده،کنترل مستمر دمای گلخانه‌ها، دامداری‌ها و سالن‌های طیور با استفاده از سامانه‌های گرمایشی مطمئن و مدیریت مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعتی برای جلوگیری از اختلال در شبکه توصیه می‌شود./تسنیم

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار