غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

بنزین سهمیه‌ای تغییر نمی‌کند/ عرضه بنزین سوپر آغاز شد

بنزین سهمیه‌ای تغییر نمی‌کند/ عرضه بنزین سوپر آغاز شد سخنگوی دولت گفت: هیچ‌گونه تغییری در بنزین سهمیه‌ای، سهمیه اول، سهمیه دوم، نه در میزان و نه در نرخ آن‌ها وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 22
کد خبر: ۲۹۴۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در ادامه سلسله گزارش‌های خود در خصوص مصوبات و اقدامات دولت در خدمت رسانی به مردم، با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: عرضه بنزین سوپر از فردا صورت می‌گیرد و لازم است تأکید بکنیم که هیچ‌گونه تغییری در قیمت کالاهای اساسی صورت نخواهد گرفت.

وی افزود: این بنزین صرفاً در راستای مصوبه دولت بنا به نیاز برخی از اقشار مردم وارد شده و طبیعتاً کاملاً از موضوع قیمت بنزین معمولی مجزا است و هیچ ربطی به بقیه موضوعات ندارد.

سخنگوی دولت اظهار کرد: تأکید می‌کنم هیچ‌گونه تغییری در بنزین سهمیه‌ای، سهمیه اول، سهمیه دوم، نه در میزان و نه در نرخ آن‌ها وجود نخواهد داشت و این بنزین صرفاً برای برخی از موضوعات است.

مهاجرانی بیان کرد: همان‌طور که آقای میدری گفتند، در راستای نگهداشت نیروی کار هست و از طرفی در راستای تأمین نیروی ماهر و موضوع جدی مهارت‌آموزی که یکی از نیازهای آینده کشور هست، همکاری بین‌بخشی بین ۵ دستگاه دولتی شکل گرفته در راستای اینکه بتوانند نیروی کار ماهر را تأمین بکنند و عاملیت داشته باشند در گرداندن مراکز.

وی افزود: اگر عزیزانی مایل هستند که در مسیر طرح اعتبار مالیاتی مشارکت بکنند، حتماً به سایت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور مراجعه بکنند و اطلاعات تکمیلی و فرایند کار را از آنجا متوجه شوند.

سخنگوی دولت برای برنامه‌های آینده سلسله گزارش‌های خود در خصوص مصوبات و اقدامات دولت در خدمت رسانی به مردم، خاطرنشان کرد: موضوع بازنشستگان و چگونگی صیانت از دارایی‌های این عزیزان، و موضوعاتی از جنس حکمرانی شرکتی را خواهیم داشت./مهر

کلمات کلیدی: فاطمه مهاجرانی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار