پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اعلام شد / مذاکره با آمریکا به ضرر منافع ملی است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اعلام شد / مذاکره با آمریکا به ضرر منافع ملی است سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در این جلسه، نمایندگان با قطعنامه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران مخالفت کردند و آن را سیاسی و غیرقانونی دانستند. معاون وزیر امور خارجه اعلام کرد که لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اطلاع داده شده و تأکید شد که جمهوری اسلامی ایران واکنش متناسب به این اقدام نشان خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 22
کد خبر: ۲۹۵۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم رضایی سخنگو کمیسیون امنیت ملی در گفت‌و‌گو با نمایندگان، در تشریح نشست صبح امروز، شنبه اول آذرماه ۱۴۰۴، جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: این نشست با موضوع بررسی قطعنامه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران، با حضور معاون وزیر امور خارجه و معاون سازمان انرژی اتمی برگزار شد.

رضایی گفت: در این جلسه آقای غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه، گزارشی از روند تصویب قطعنامه اخیر آژانس ارائه کردند و تأکید داشتند که این قطعنامه کاملاً غیرحقوقی و غیرقانونی است و جمهوری اسلامی ایران قطعاً واکنش متناسب و قاطعی به این اقدام نشان خواهد داد.

وی ادامه داد: آقای غریب‌آبادی همچنین اعلام کردند که وزارت امور خارجه رسماً لغو تفاهم یا توافق قاهره را به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع داده است.

سخنگوی کمیسیون افزود: در بخش دیگری از جلسه، آقای کمال‌وندی، معاون سازمان انرژی اتمی، گزارش فنی مرتبط با قطعنامه آژانس را ارائه کرد و پیشنهاد‌های دستگاه خود برای واکنش جمهوری اسلامی ایران را مطرح ساخت.

رضایی با اشاره به مواضع نمایندگان گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی با صراحت و شدت نسبت به قطعنامه اخیر اعتراض کردند و آن را سیاسی، غیرقانونی و ظالمانه دانستند. نمایندگان تأکید کردند که باید واکنشی قاطع و بازدارنده در برابر این اقدام آژانس اتخاذ شود.

وی افزود: در ادامه جلسه و با حضور میهمانان، پیش‌نویس طرح اقدام متقابل در برابر تصمیمات خصمانه علیه ملت ایران مطرح شد. فلسفه ارائه این طرح، نقض فاحش تعهدات از سوی برخی اعضای برجام و همچنین سوءاستفاده ابزاری و غیرقانونی از سازوکار مکانیسم ماشه برای اعمال فشار بر ایران است.

سخنگوی کمیسیون گفت: این اقدامات، خصمانه و برخلاف امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ارزیابی شده و هدف از تدوین این طرح، ایجاد بازدارندگی مؤثر است. پیش‌نویس مذکور شامل ۶ ماده بوده و برای دستگاه‌های مختلف، تکالیف و وظایفی در حوزه اقدام متقابل، تحریم، توانمندی‌های دفاعی و امنیتی و اقدامات حقوقی پیش‌بینی کرده است.

وی افزود: البته این طرح هنوز در مرحله پیش‌نویس است و به همین دلیل جزئیات آن فعلاً منتشر نمی‌شود. در جلسه امروز بررسی اولیه انجام شد و مقرر گردید بخش‌های مختلف دولت و دستگاه‌های مرتبط روی آن کار کنند تا در جلسات آینده کمیسیون به‌صورت دقیق‌تر بررسی شود.

رضایی در بخش پایانی توضیحات خود گفت: رئیس کمیسیون نیز در جمع‌بندی جلسه تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران نباید در برابر دشمن منفعل باشد. ایشان همچنین نسبت به طرح برخی مباحث درباره مذاکره با آمریکا انتقاد کردند و گفتند مذاکره با آمریکا مضرّ به منافع ملی است. رئیس کمیسیون خواستار پاسخ قاطع به زیاده‌خواهی‌ها و به قطعنامه ظالمانه آژانس شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار