سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم

ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم رئیس‌جمهور آمریکا گفت «به هر روشی شده» ایالات متحده تلاش می‌کند تا به جنگ اوکراین خاتمه دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 22
کد خبر: ۲۹۵۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه شنبه در سخنانی بیان کرد: «ما در تلاشیم تا به جنگ اوکراین پایان دهیم و به هر طریقی باید به آن پایان داده شود.»

طبق گزارش تلویزیون خبری سی‌ان‌ان، رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به خبرنگاران در کاخ سفید با بیان اینکه جنگ اوکراین باید مدت‌ها پیش پایان می‌یافت، گفت: «این جنگ باید مدت‌ها پیش حل‌وفصل می‌شد و جنگ اوکراین با روسیه هرگز نباید اتفاق می‌افتاد. اگر من رئیس‌جمهور بودم، هرگز این جنگ رخ نمی‌داد.»

دونالد ترامپ با اشاره به طرح صلح ۲۸ بندی جهت خاتمه جنگ اوکراین که اخیرا آن را مطرح کرده است، عنوان کرد: «طرح صلح ایالات متحده که به اوکراین ارائه شده، پیشنهاد نهایی برای پایان دادن به جنگ با روسیه نیست. با این حال، ما دوست داریم به صلح برسیم.»

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین این طرح را تا مهلت روز پنجشنبه نپذیرد، چه اتفاقی رخ خواهد داد گفت: «سپس او می‌تواند با دل کوچک خود به مبارزه ادامه دهد!»

این اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در حالی عنوان شد که روزنامه «گاردین» در گزارشی نوشته است: «مقامات آمریکایی به متحدان ناتو گفته‌اند که انتظار دارند ولودیمیر زلنسکی را طی روز‌های آینده برای پذیرش توافق صلح تحت فشار قرار دهند، چرا که تهدید کرده‌اند اگر کی‌یف این توافق را امضا نکند، در آینده با توافق بسیار بدتری مواجه خواهد شد.»

دونالد ترامپ در ادامه پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران به دیدارش با «زهران ممدانی» شهردار منتخب نیویورک اشاره کرد و گفت: «دیروز دیدار بسیار خوبی با شهردار نیویورک داشتم و او اگر درخواست کمک کند، فورا اقدام می‌کنیم.»

وی درباره احتمال اعزام گارد ملی به نیویورک تاکید کرد: «اگر نیاز باشد، گارد ملی را به نیویورک اعزام خواهیم کرد.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به جنجال‌های اخیر «مارجری تیلور گرین» نماینده جمهوری‌خواه ایالت جورجیا پرداخت و گفت: «من با فلسفه او موافق نیستم و ما اختلاف نظرات زیادی داریم. اما فکر می‌کنم که او شخص خوبی است.»

دونالد ترامپ پیشتر مارجری تیلور گرین را به باد انتقاد گرفته بود و به دلیل آنکه این نماینده دیگر از سیاست‌های او از جمله حمایت از رژیم صهیونیستی و تنش‌آفرینی در کارائیب حمایت نمی‌کند، به «خیانت» متهم کرده و او را «خائن» نامیده بود.

مارجری تیلور گرین هم در واکنش به این اظهارات دونالد ترامپ گفته بود: «اجازه دهید به شما بگویم خائن کیست؛ خائن، آن شخص آمریکایی است که به کشور‌های خارجی خدمت می‌کند.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ اوکراین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار