سنا مهیای استیضاح شد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

سنا مهیای استیضاح شد

رئیس‌جمهور آمریکا با دو اتهام اساسی روبه‌رو است؛ «سوءاستفاده از قدرت» و دیگری «ایجاد مانع در مسیر کنگره و کارشکنی در اجرای عدالت».
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سنا به روز سه شنبه یکم بهمن ماه (۲۱ ژانویه) موکول شد و تا آن زمان بحث و گفتگو در سنا ادامه دارد.

 

ترامپ برای مقابله با استیضاح از یک مزیت عمده برخوردار است چرا که سنا دارای اکثریت جمهوریخواه است. جان رابرتس رئیس دیوانعالی آمریکا که به عنوان قاضی ارشد محاکمه تعیین شده است، در برابر سناتور‌ها سوگند یاد کرد. از سوی دیگر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج شنبه قطعنامه حاوی بند‌های استیضاح رئیس جمهور این کشور را امضاء و آن را تقدیم مجلس سنا کرد. پلوسی در حین امضای این قطعنامه گفت: هیچ‌کس بالاتر از قانون قرار ندارد.

 

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا ماه گذشته، پرونده استیضاح ترامپ را با دو اتهام «سوء استفاده از قدرت» و «ممانعت در تحقیقات کنگره» نهایی کردند، تا وی را به سومین رئیس جمهوری در تاریخ آمریکا تبدیل کنند که در موقعیت استیضاح قرار می‌گیرد.
فرآیند تحقیقات استیضاح ترامپ پس از رسانه‌ای شدن مکالمه تلفنی وی با ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در خصوص پرونده فساد مالی فرزند جو بایدن معاون پیشین باراک اوباما و رقیب کنونی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا آغاز شد.

 

در این گفتگوی تلفنی، ترامپ از رئیس جمهور اوکراین خواسته بود تحقیقاتی درباره پسر جو بایدن که زمانی عضو هیأت مدیره شرکت گاز «بوریسما» در اوکراین بود، انجام دهد تا فساد مالی وی را برملا کند و از آن برای ضربه زدن به جو بایدن کاندیدای دموکرات ریاست جمهوری سوء استفاده کند. این افشاگری باعث شد تا دموکرات‎های مجلس نمایندگان آمریکا برای استیضاح ترامپ دست به کار شوند و فرآیند استیضاح رئیس جمهور آمریکا را آغاز کنند.

منبع: صدا وسیما

ارسال نظر