سنا مهیای استیضاح شد-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

سنا مهیای استیضاح شد

رئیس‌جمهور آمریکا با دو اتهام اساسی روبه‌رو است؛ «سوءاستفاده از قدرت» و دیگری «ایجاد مانع در مسیر کنگره و کارشکنی در اجرای عدالت».
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سنا به روز سه شنبه یکم بهمن ماه (۲۱ ژانویه) موکول شد و تا آن زمان بحث و گفتگو در سنا ادامه دارد.

 

ترامپ برای مقابله با استیضاح از یک مزیت عمده برخوردار است چرا که سنا دارای اکثریت جمهوریخواه است. جان رابرتس رئیس دیوانعالی آمریکا که به عنوان قاضی ارشد محاکمه تعیین شده است، در برابر سناتور‌ها سوگند یاد کرد. از سوی دیگر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج شنبه قطعنامه حاوی بند‌های استیضاح رئیس جمهور این کشور را امضاء و آن را تقدیم مجلس سنا کرد. پلوسی در حین امضای این قطعنامه گفت: هیچ‌کس بالاتر از قانون قرار ندارد.

 

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا ماه گذشته، پرونده استیضاح ترامپ را با دو اتهام «سوء استفاده از قدرت» و «ممانعت در تحقیقات کنگره» نهایی کردند، تا وی را به سومین رئیس جمهوری در تاریخ آمریکا تبدیل کنند که در موقعیت استیضاح قرار می‌گیرد.
فرآیند تحقیقات استیضاح ترامپ پس از رسانه‌ای شدن مکالمه تلفنی وی با ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در خصوص پرونده فساد مالی فرزند جو بایدن معاون پیشین باراک اوباما و رقیب کنونی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا آغاز شد.

 

در این گفتگوی تلفنی، ترامپ از رئیس جمهور اوکراین خواسته بود تحقیقاتی درباره پسر جو بایدن که زمانی عضو هیأت مدیره شرکت گاز «بوریسما» در اوکراین بود، انجام دهد تا فساد مالی وی را برملا کند و از آن برای ضربه زدن به جو بایدن کاندیدای دموکرات ریاست جمهوری سوء استفاده کند. این افشاگری باعث شد تا دموکرات‎های مجلس نمایندگان آمریکا برای استیضاح ترامپ دست به کار شوند و فرآیند استیضاح رئیس جمهور آمریکا را آغاز کنند.

منبع: صدا وسیما

ارسال نظر
آخرین اخبار