وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کشور /ورود سامانه بارشی در روز‌های آینده

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کشور /ورود سامانه بارشی در روز‌های آینده رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از پایداری جو و ادامه آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ و صنعتی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 28
کد خبر: ۲۹۵۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان با اشاره به آخرین تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری اظهار کرد: امروز در استان‌های ساحلی دریای خزر و خراسان شمالی بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در سایر مناطق کشور تا روز یکشنبه (۹ آذرماه) جوی پایدار حاکم خواهد بود که می‌تواند در شهر‌های بزرگ و صنعتی موجب افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا شود.

به گفته ضیاییان، از دوشنبه (۱۰ آذرماه) در شمال‌غرب و سه‌شنبه (۱۱ آذرماه) در شمال‌غرب، بخش‌هایی از غرب، دامنه‌های مرکزی زاگرس، ارتفاعات البرز مرکزی و سواحل غربی دریای خزر افزایش ابر، بارش باران، در برخی نقاط رعد و برق و وزش باد انتظار می‌رود. همچنین در مناطق سردسیر و ارتفاعات، بارش‌ها به صورت برف خواهد بود.

وی افزود: طی دو روز آینده، خلیج‌فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهارکرد: آسمان تهران فردا شنبه (۸ آذرماه) صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۹ آذرماه) صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۸ و ۹ آذرماه) بندرعباس با دمای ۲۸ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۹- و ۷- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: باران هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار