تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

تکرار مواضع مداخله‌جویانه آمریکا درباره گروه‌های مقاومت عراقی

تکرار مواضع مداخله‌جویانه آمریکا درباره گروه‌های مقاومت عراقی سفارت آمریکا در بغداد اعلام کرد که معاون وزیر خارجه این کشور در اظهاراتی مداخله‌جویانه خواستار مقابله با گروه‌های مقاومت عراق تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۲۹۵۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت آمریکا در بغداد در بیانیه‌ای اعلام کرد که «مایکل ریگاس» معاون وزیر خارجه این کشور در امور مدیریت و منابع در دیداری با «فواد حسین» وزیر خارجه عراق بر لزوم ساخت آینده‌ای قوی‌تر و پررونق برای هر دو کشور تأکید کرد.

طبق بیانیه سفارت آمریکا در بغداد، ریگاس همزمان با تاکید بر تحکیم همکاری‌ها، با تکرار اظهارات «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا، گروه‌های مقاومت در عراق را «نایبان ایران» خواند و خواستار مقابله با این گروه‌ها شد.

دیپلمات آمریکایی مدعی شده گروه‌های مقاومت عراقی امنیت عراق را تهدید کرده و از منابع آن بهره‌برداری می‌کنند!

وزارت خارجه عراق نیز پیش از این در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که در این دیدار، دو طرف به بررسی چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله اوضاع در سوریه و ایران پرداختند و اهمیت کاهش تنش‌ها و حمایت از مسیرهای گفت‌وگو برای تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای مورد تأکید قرار گرفت.

وزیر خارجه عراق نیز بر نقش کشورش در تلاش‌های منطقه‌ای برای کاهش تنش‌ها و تسریع در تشکیل دولت فدرال طبق زمان‌بندی‌های قانونی تأکید کرد و از فضای مثبت انتخابات و مشارکت بالای مردم تقدیر کرد.

او همچنین به افتتاح قریب‌الوقوع کنسولگری آمریکا در اربیل اشاره کرد و خواستار بازگشایی کنسولگری در بصره شد تا همکاری‌های دیپلماتیک گسترش یابد.

معاون وزیر خارجه آمریکا نیز پیشرفت‌های عراق در زمینه امنیت و ثبات را ستود و بر حمایت مستمر واشنگتن از دولت عراق و ادامه همکاری‌های مشترک در زمینه اقتصادی، سیاسی و امنیتی تأکید کرد./ایسنا

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار