سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

اروپا به جای تهدید ایران، به کودکان پروانه‌ای دارو برساند

اروپا به جای تهدید ایران، به کودکان پروانه‌ای دارو برساند وزیر امور خارجه در یادداشتی مجازی نوشت: اروپا به جای تهدید ایران، به کودکان پروانه‌ای دارو برساند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:اتحادیه اروپا/سه کشور اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) و سوئد به عنوان سهامدار آینده اینستکس به جای تهدیدات متکبرانه یا وعده‌های کاغذی توخالی باید ابتدا کار را با یک اقدام خیلی ساده شروع کنند.

 

وی ادامه داد: این کشورها از (شرکت دارویی) مولنلیک بخواهند که برای کمک به کودکان ایرانی مبتلا به ای‌بی (پروانه‌ای) برای پوشاندن زخم‌هایشان محصولاتشان را (به ایران) بفروشند. تروریسم اقتصادی آدم می‌کشد.

 

وزیر امور خارجه تصریح کرد: مایک پمپئو پیش از این نیز یکبار دیگر اذعان کرده بود که هدف از تروریسم اقتصادی ایالات متحده علیه ایران، به گرسنگی کشاندن مردم و در موضوع تجهیزات پزشکی هم کشتن غیرنظامیان بی‌گناه است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار