جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

دولت حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است

رئیس جمهور در پیامی با گرامیداشت روز جهانی معلولان با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید از نخستین روزهای فعالیت خود اهتمام و حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید تلاش می‌کند تا با تأمین منابع اعتباری قانون حمایت از حقوق معلولان، بستر مناسبی را جهت عملی ساختن مفاد این قانون مهیا نماید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ متن پیام رئیس جمهور به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

دوازدهم آذرماه، روز جهانی افراد دارای معلولیت فرصتی است گران‌بها تا با نگاهی واقع‌بینانه و نقادانه، کارنامه خود را در فراگیرسازی خدمات و مهارت‌آموزی برای افراد دارای معلولیت مرور نماییم. دولت تدبیر و امید از نخستین روزهای فعالیت خود، حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت و تلاش برای حل مشکلات این عزیزان را مورد توجه قرار داده است که ابلاغ مصوبه هیأت وزیران در امور معلولان و تلاش برای حل مشکلات این عزیزان از آن جمله است و ابلاغ مصوبه هیأت وزیران در امور معلولان و تلاش برای تصویب قانون حمایت از حقوق معلولان از بارزترین اقداماتی است که در این رابطه صورت گرفته است.

 

دولت تدبیر و امید تلاش می‌کند تا با تأمین منابع اعتباری قانون حمایت از حقوق معلولان بستر مناسبی را جهت عملی ساختن مفاد این قانون مهیا نماید.

 

تلاش‌های دولت در احیا حقوق معلولان، توانمندسازی و بهره‌گیری از توانمندی‌های آنان، تنها زمانی از اثربخشی لازم برخوردار خواهد بود که مورد حمایت سایر قوا و نهادها قرار گیرد. لذا از نمایندگان محترم خانه ملت و مسئولان محترم قوه قضائیه نیز انتظار می‌رود تا با نگاهی حمایت‌گرانه، فعالیت دولت و نهادهای مختلف در تحقق مفاد قوانین مرتبط با معلولان را مورد حمایت جدی خود قرار دهند و امکان اجرای سریع این قوانین را فراهم سازند تا در نتیجه این همگرایی ملی، تلفیق اجتماعی معلولان و رفع تبعیض‌های فراروی ایشان در سایه سار عدالت و فرهنگ اسلامی بیش از پیش فراهم شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار