محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

دولت حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است

دولت حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است رئیس جمهور در پیامی با گرامیداشت روز جهانی معلولان با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید از نخستین روزهای فعالیت خود اهتمام و حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید تلاش می‌کند تا با تأمین منابع اعتباری قانون حمایت از حقوق معلولان، بستر مناسبی را جهت عملی ساختن مفاد این قانون مهیا نماید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ متن پیام رئیس جمهور به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

دوازدهم آذرماه، روز جهانی افراد دارای معلولیت فرصتی است گران‌بها تا با نگاهی واقع‌بینانه و نقادانه، کارنامه خود را در فراگیرسازی خدمات و مهارت‌آموزی برای افراد دارای معلولیت مرور نماییم. دولت تدبیر و امید از نخستین روزهای فعالیت خود، حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت و تلاش برای حل مشکلات این عزیزان را مورد توجه قرار داده است که ابلاغ مصوبه هیأت وزیران در امور معلولان و تلاش برای حل مشکلات این عزیزان از آن جمله است و ابلاغ مصوبه هیأت وزیران در امور معلولان و تلاش برای تصویب قانون حمایت از حقوق معلولان از بارزترین اقداماتی است که در این رابطه صورت گرفته است.

 

دولت تدبیر و امید تلاش می‌کند تا با تأمین منابع اعتباری قانون حمایت از حقوق معلولان بستر مناسبی را جهت عملی ساختن مفاد این قانون مهیا نماید.

 

تلاش‌های دولت در احیا حقوق معلولان، توانمندسازی و بهره‌گیری از توانمندی‌های آنان، تنها زمانی از اثربخشی لازم برخوردار خواهد بود که مورد حمایت سایر قوا و نهادها قرار گیرد. لذا از نمایندگان محترم خانه ملت و مسئولان محترم قوه قضائیه نیز انتظار می‌رود تا با نگاهی حمایت‌گرانه، فعالیت دولت و نهادهای مختلف در تحقق مفاد قوانین مرتبط با معلولان را مورد حمایت جدی خود قرار دهند و امکان اجرای سریع این قوانین را فراهم سازند تا در نتیجه این همگرایی ملی، تلفیق اجتماعی معلولان و رفع تبعیض‌های فراروی ایشان در سایه سار عدالت و فرهنگ اسلامی بیش از پیش فراهم شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار