شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران

روحانی قصد دارد در قضیه بنزین وزیر کشور را قربانی کند/ رئیسی مخالف افزایش قیمت‌ بود

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روحانی با صحبت‌هایش مبنی بر اینکه از روز افزایش قیمت بنزین مطلع نبوده قصد دارد که وزیر کشور را قربانی کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی در واکنش به صحبت‌های حسن روحانی در جمع مدیران آذربایجان‌شرقی مبنی براینکه من هم همزمان با مردم از افزایش قیمت بنزین با خبر شدم و موضوع را به وزیر کشور واگذار کرده بودم، اظهار کرد: «آقای رئیس‌جمهور با این صحبت‌ها قصد دارد تمام مسئولیت این تصمیم را به شورای امنیت کشور منتقل کند و روحانی در واقع با این کار به نوعی کد می‌دهد که اگر قرار است کسی قربانی شود، آن وزیر کشور است».

 

وی افزود: «روحانی در نظر دارد با قربانی کردن رحمانی فضلی موضوع را تمام کند و این بهم ریختگی‌ها را پایان دهد و خودش هم مصون بماند و قصه جمع شود».

 

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این موضع رئیس جمهور در قضیه بنزین را هفته بعد در مجلس پیگیری می‌کنیم، گفت: «روحانی نمک روی زخم مردم پاشیده است».

 

وی درباره موافقت سران قوا با افزایش قیمت بنزین هم اعلام کرد: «آیت‌الله رئیسی سه روز قبل از انجام سهمیه بندی به رئیس جمهور نامه زد و اعلام کرده شرایط کشور برای اجرای این تصمیم خوب نیست».

 

ابوترابی با بیان اینکه رئیس جمهور با سخنان خود مردم را عصبانی‌تر می‌کند، تأکید کرد: «تأسف می‌خورم که روحانی اینچنین فهم مردم را زیر سؤال می‌برد و با این وضعیت رئیس‌جمهور کفایت لازم را ندارد».

منبع: آنا

ارسال نظر