تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

افزایش ۱۲۰ هزار تومانی کالابرگ الکترونیکی برای این خانوارها استارت خورد

افزایش ۱۲۰ هزار تومانی کالابرگ الکترونیکی برای این خانوارها استارت خورد  فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه «مردم ایران بدانند که ما با دشمن هیچ تعارفی نداریم»، تصریح کرد: بی تعارف، اگر دشمنان بخواهند به داشته‌های این ملت و آن‌چه که شهدا به دست ما داده‌اند و به منافع کشور ما تعدی کنند، قطعاً تودهنی خواهند خورد. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 06
کد خبر: ۲۹۶۱۲۷

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی(ندسا) در گفت‌وگویی تلوزیونی با اشاره به برگزاری رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه که طی روزهای اخیر در خلیج فارس و جزایر نازعات تنگه هرمز و دریای عمان برگزار شد، با بیان اینکه «به اهدافی که در رزمایش تعریف کرده بودیم، دست یافتیم»، اظهار کرد: در این رزمایش بخشی از توان نیروی دریایی سپاه را نشان دادیم؛ یکی از توانمندی‌هایی که در رزمایش نشان داده شد، موشک‌ها اعم از موشک‌های پدافند و سطح به سطح بود.

وی با اشاره به طول ۱۳۷۵ کیلومتری خلیج فارس، گفت: در این رزمایش، موشکی با برد بیش از طول خلیج فارس را که در نیروی دریایی سپاه تولید کردیم و دارای قابلیت‌های منحصربفردی از جمله فرمان‌پذیری بعد از شلیک است، مورد استفاده قرار دادیم.
فرمانده ندسا با تاکید بر اینکه هر آنچه در این رزمایش استفاده کردیم، داخلی بود، ادامه داد: دیگر موشکی که در این رزمایش مورد استفاده قرار گرفت، موشک بالستیک جدیدی بود که هدف‌زنی بسیار دقیقی داشت؛ اسم آن را نمی‌گویم ولی دقت آن را دشمنان دیدند.
دریادار تنگسیری در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا این موشک‌ها توان مقابله و برخورد با ناوهای متعلق به برخی که کشورها که کلی جنگنده روی آنها مستقر است و دارای سپر دفاعی هستند را دارد؟ اظهار کرد: ما هم در سطح و هم در زیر سطح و هم بالای سطح سلاح استفاده کردیم که اهداف آنها همین است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا قبول دارید که گفته می‌شود، نمی‌شود نزدیک این ناوها شد؟ تصریح کرد: اصلاً اینطوری نیست؛ گاهی اوقات شده است که ما نزدیک آنها شدیم و روی ناوشان علامت هم زدیم اما آن‌ها ندیدند.
فرمانده ندسا اشاره به انتشار تصاویری هوایی از رصد ناو آمریکایی از سوی پهپادهای نیروی دریایی سپاه گفت: در تمام خلیج فارس رصد و اشراف کامل صورت می‌گیرد و امکانات ما به گونه‌ای است که می‌تواند آن‌ها آمریکایی را کاملا رصد کند.

دریادار تنگسیری در پاسخ به اینکه آیا در صورتی که این ناوها وارد آب‌های سرزمینی شوند، به بیرون هدایت می‌شوند؟ تصریح کرد: آنها در آب‌های ما و حتی آب‌هایی که تحت نظارت ما هستند هم نمی‌آیند؛ اگر بیایند موضوع دستگیری ۱۰ نفر آمریکایی یا ۴ نفر آمریکایی دیگر یا دو مورد دیگری که انگلیسی‌ها را بازداشت کردیم، تکرار می‌شود.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا احتمال دارد جنگی به دریا کشیده شود؟ با تاکید بر اینکه ما برای این [شرایط] آماده هستیم، گفت: من نه سیاسی هستم و نه کاری با سیاست دارم بلکه نظامی هستم و افکار دشمن و دشمنیِ دشمن را می‌بینم و حضور او را در منطقه بررسی و بر مبنای آن، خودم را آماده می‌کنم. همچنین فرماندهی معظم کل قوا دائماً به نیروهای مسلح می‌گویند که آمادگی کامل داشته باشند.

فرمانده ندسا در پایان با بیان اینکه «مردم ایران بدانند که ما با دشمن هیچ تعارفی نداریم»، تصریح کرد: بی تعارف، اگر دشمنان بخواهند به داشته‌های این ملت و آن‌چه که شهدا به دست ما داده‌اند و به منافع کشور ما تعدی کنند، قطعاً تودهنی خواهند خورد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار