المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

«ترور فوری» امام موسی صدر رد شد

«ترور فوری» امام موسی صدر رد شد گزارشگر کمیته رسمی پیگیری پرونده ربودن امام موسی صدر و دو همراهش گفت: پرونده‌ای که لیبیایی‌ها تحویل دادند، ثابت می‌کند که برای امام نه در روز نخست و نه در روز سوم، هیچ آسیبی رخ نداده و این امر سخنان مربوط به «ترور فوری» را رد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 10
کد خبر: ۲۹۶۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته رسمی پیگیری ربودن امام موسی صدر و همراهانش، با همکاری مرکز امام موسی صدر در بیروت، امروز ۱۹ آذرماه، همزمان با روز جهانی حقوق بشر، کنفرانسی مطبوعاتی برگزار کرد.

قاضی «حسن شامی» گزارشگر کمیتهٔ رسمی پیگیری پرونده ربودن امام موسی صدر و دو همراهش در این نشست در پاسخ به سوالی درباره مستند اخیر بی‌بی‌سی در مورد سرنوشت امام موسی صدر گفت: «قاسم حماده» خبرنگار لبنانی - سوئدی در سال ۲۰۱۷، شخصاً درخواست دیدار با من را مطرح کرد و گفت: عکس‌ها و دسته‌مویی از یک جسد در اختیار دارد و در برابر آن مبلغی پول، به‌عنوان جبران هزینه‌هایی که متحمل شده، می‌خواهد. من به او گفتم برای هر مبلغی آماده‌ام و او وعده داد پرونده را در اختیارم بگذارد، اما هرگز چنین نکرد. شاهدی بر این ماجرا وجود دارد؛ یک روزنامه‌نگار محترم و همکار شما، که خودِ قاسم حماده از او درخواست کرد در این باره شهادت دهد و او بر ضد حماده شهادت داد!

وی افزود: آن‌چه در آن مستند دربارهٔ «فناوری الگوریتمی تشخیص چهره» مطرح شد، هیچ‌گونه ارزش اثباتی ندارد و از نظر علمی فاقد اعتبار است. ما به استکهلم رفتیم و از کارشناسان برجستهٔ سوئدی در این حوزه مشاوره گرفتیم. آنان آن‌چه در مستند آمده بود را کاملاً رد کردند.

قاضی حسن الشامی همچنین در ادامه صحبت‌های خود در این نشست گفت: چندین نوبت آزمایش DNA انجام دادیم و هر بار نتایج نشان داد این پیکر متعلق به امام نیست.

وی افزود: آن‌چه فعالیت ما را محدود می‌کند پاسخ‌گو نبودن لیبیایی و همکاری‌نکردن دستگاه‌های اطلاعاتی این کشور است که می‌توانند کسی را که تحت حمایت و در قلمروشان اقامت دارد، پس از ۴۷ سال، وادار به سخن گفتن کنند.

قاضی حسن الشامی خاطرنشان کرد: پنج نام از فرماندهان ارشد امنیتی رژیم سابق لیبی را داریم که حلقهٔ نزدیک به معمر قذافی، محسوب می‌شوند و باید آن‌چه را در اختیار دارند، برملا کنند.

وی تاکید کرد: هیچ دلیلی دال بر وجود تحریک معمر قذافی از سوی کشور‌ها یا شخصیت‌ها نزد ما ثابت نشده است. او خود، عامل ربایش است؛ نه ابونضال، نه ساواک و نه موساد.

قاضی حسن الشامی ادامه داد: یک ماه پیش، آنچه را «پروندهٔ قضایی کامل» نامیدند، به ما تحویل دادند؛ اما وقتی پرونده را بررسی کردیم، دیدیم که همهٔ آنها را پیش‌تر در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ نیز دیده بودیم. بقیهٔ تحقیقات کجاست؟

وی خاطرنشان کرد: پرونده‌ای که لیبیایی‌ها تحویل دادند، ثابت می‌کند که برای امام نه در روز نخست و نه در روز سوم، هیچ آسیبی رخ نداده و این امر سخنان مربوط به «ترور فوری» را رد می‌کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: امام موسی صدر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار