اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند دستگیری زن خطرناک مسافرکش در جنوب تهران یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید/ آخرین وضعیت پرونده جاسوسان سخنگوی قوه قضائیه: حجت الاسلام صدیقی از اعمال منتسب به فرزند و عروسش تبری می‌جوید/ هیچ تقصیری متوجه او نیست همه چیز درباره بیت چت (Bitchat) / پیام‌رسان غیرمتمرکز جک دورسی حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در ملاء عام اجرا شد تنفس هوای آلوده در ۱۲ شهر خوزستان/ وضعیت قرمز در ۴ شهر هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در ۸ استان آموزش و پرورش اطلاعیه جدید صادر کرد + جزئیات شمار مجروحان حملات اسرائیل به ۵۷۵۰ نفر رسید/ ۱۷۰ مجروح جنگ همچنان بستری هستند

خسارت دیدگان اغتشاشات اخیر برای دریافت غرامت چه کنند؟

خسارت دیدگان اغتشاشات اخیر در شرایطی که میزان خسارت وارده بر آنها با دلیل و مدرک قابل استناد باشد، می توانند با مراجعه به فرمانداری ها، جهت دریافت هزینه خسارات وارده اقدام نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش قیمت بنزین و موج سواری اوباش بر اعتراض های مردمی، کشور را قریب به یک هفته در بحران فرو برد. در این میان بودند شمار زیادی از کسبه و شهروندان عادی که بدلیل بروز اغتشاشات متحمل خسارات سنگین مادی شدند. حمله به فروشگاه های زنجیره ای، تخریب بانک ها، غارت مغازه ها و ده ها اقدام ریز و درشت دیگر در طول چند روز بیسامانی توسط اغتشاشگران صورت پذیرفته و شماری ازشهروندان را با هزینه های سنگینی روبرو ساخته اند.

 

در این میان نهادهای دولتی و حکومتی بر آن شده اند تا بلکه از طرق مختلف زمینه جبران برخی از خسارات وارده به هموطنان را فراهم آورند. معاون سیاسی استاندار تهران در این زمینه می گوید: شهروندانی که اموال آنها در ناآرامی‌های ناشی از تغییر قیمت بنزین بنزین اموال خصوصی آنها از بین رفته و خسارت آنها محرز و مستدل است، به فرمانداری‌ها مراجعه کنند.

 

محمد تقی‌زاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فرمی از سوی وزارت کشور به فرمانداری‌ها در خصوص ثبت اموال خسارت دیده شهروندان ارسال شده است و بنابراین شهروندان برای اعلام خسارت‌های ناشی از اغتشاشات اخیر هر چه سریع‌تر به فرمانداری‌ها مراجعه کنند.

 

وی در خصوص میزان خسارت‌های اموال ملی ناشی از ناآرامی ها در استان تهران ادامه داد: میزان خسارت‌ها به اموال عمومی از فرمانداران شهرستان‌ها دریافت شده و برآوردهای اولیه صورت گرفته است اما به دلیل نوسانات خسارات در شهرستانهای مختلف تاکنون به جمع‌بندی نهایی دست نیافته‌ایم.

 

معاون سیاسی استاندار تهران با بیان اینکه در حال پیگیری میزان خسارت‌های وارده به اموال دولتی و خصوصی هستیم، تصریح کرد: خسارت‌ها بیشتر به اموال دولتی و سازمان‌های عمومی وارد شده که بعد از جمع‌آوری میزان خسارت‌های وارده فهرست آنها را به سازمان مدیریت بحران وزارت کشور ارسال می‌کنیم و آمار دقیق آن هفته آینده اعلام می‌شود.

 

تقی‌زاده در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کدام شهرستان بیشترین خسارت را داشته است، گفت: با توجه به بازدیدهایی که از شهرستان‌های قدس، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، بهارستان و قرچک داشتم، به نظر می‌رسد شهرستان بهارستان بیشترین خسارت را در اغتشاشات اخیر داشته است.

 

اعتراض‌ها به اصلاح قیمت بنزین که براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی سران قوا از دقایق اولیه بامداد جمعه ۲۴ آبان به اجرا گذاشته شد، در شهرهای مختلف اشکال متفاوت داشت، در برخی شهرها این اعتراض‌ها تنها در حد تجمع بود و در برخی شهرها با ایجاد ترافیک، آتش زدن خودروها و پمپ بنزین‌ها، فروشگاه‌های زنجیره ای، بانک‌ها و تعرض دیگر اموال عمومی و خصوصی مردم همراه شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار