پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

رئیس‌جمهور آمریکا: ونزوئلا و کارتل‌ها هدف عملیات زمینی خواهند بود

رئیس‌جمهور آمریکا: ونزوئلا و کارتل‌ها هدف عملیات زمینی خواهند بود دونالد ترامپ مدعی شد: «حملات ایالات متحده در آمریکای لاتین می‌تواند قاچاقچیان مواد مخدر زمینی را هدف قرار دهد. حملات زمینی به ونزوئلا، حملات زمینی به افراد وحشتناکی است که مواد مخدر را وارد می‌کنند و مردم ما را می‌کشند.» 
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 13
کد خبر: ۲۹۶۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر،  دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مراسمی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید گفت: «اکنون وضعیت بسیار پیچیده است، اما [این ایده] عملی خواهد بود و بسیاری از مردم می‌خواهند آن را عملی ببینند.»

پیشتر وب‌سایت پالتیکو روز جمعه گزارش داد که آخرین طرح صلح اوکراین یک «منطقه آزاد اقتصادی» غیرنظامی در منطقه دونباس را پیشنهاد می‌کند که در آن منافع تجاری آمریکا می‌تواند فعالیت کند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی است که چشم‌انداز حل مناقشه اوکراین به زودی روشن خواهد شد.
ترامپ در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما در حال بررسی این هستیم که آیا می‌توانیم همین الان به توافق برسیم. خواهیم دید، خواهیم دید. به زودی خواهیم فهمید.»

در تاریخ ۲ دسامبر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده و جارد کوشنر، داماد ترامپ، را در کرملین به حضور پذیرفت. سفر نمایندگان ایالات متحده به روسیه به بحث در مورد طرح صلح ایالات متحده برای اوکراین مربوط می‌شد.

ترامپ می‌گوید که پیشرفت قابل توجهی در حل مناقشه اوکراین حاصل شده است.

او به خبرنگاران گفت: «فکر می‌کردم ساده‌ترین مورد، کشوری باشد که تا حدودی با آن آشنا هستید، روسیه و اوکراین، اما پیشرفت زیادی در آن حاصل شده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش به حملات ایالات متحده در آمریکای لاتین اشاره کرد که به ادعای او قاچاقچیان مواد مخدر زمینی را هدف قرار می‌دهد.

دونالد ترامپ مدعی شد: «حملات ایالات متحده در آمریکای لاتین می‌تواند قاچاقچیان مواد مخدر زمینی را هدف قرار دهد. حملات زمینی به ونزوئلا، حملات زمینی به افراد وحشتناکی است که مواد مخدر را وارد می‌کنند و مردم ما را می‌کشند.»

به گزارش ریا نووستی، او همچنین گفت که حملات زمینی علیه آنچه اهداف کارتل‌های مواد مخدر در آمریکای لاتین خواند، به زودی آغاز خواهد شد.
ترامپ در مراسمی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید گفت: «ما ۹۶ درصد از مواد مخدری که در راه بود را از بین بردیم. و اکنون ما از طریق زمینی شروع می‌کنیم، و از طریق زمینی بسیار آسان‌تر است، و این اتفاق خواهد افتاد.»

در ادامه، رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که گفت که در پایان دادن به تنش بین تایلند و کامبوج موفق بوده است. این در حالیست که تایلند و کامبوج یکدیگر را به نقض آتش‌بس شکننده متهم می‌کنند.

ترامپ در مراسمی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید گفت: «من فکر می‌کنم ما کار بسیار خوبی با تایلند و کامبوج انجام دادیم. ما آنها را متوقف کردیم.»/ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار