تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد

ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد منابع امنیتی رژیم اسرائیل اعلام کردند که تل‌آویو پس از ترور رائد سعد، از فرماندهان گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس، موضوع را به آمریکا خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 14
کد خبر: ۲۹۶۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه الجزیره، منابع امنیتی رژیم صهیونیستی به روزنامه «یدیعوت آحارانوت» چاپ سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند که اسرائیل ۲۰ دقیقه پس از اجرای عملیات ترور رائد سعد، [از فرماندهان ارشد گردان‌های القسام؛ شاخه نظامی حماس]آمریکا را در جریان این اقدام قرار داده است.

به گفته این منابع، تل‌آویو با این ترور، خطر برانگیختن خشم آمریکا را به جان خریده است.

این منابع تأکید کردند هیچ ارتباطی میان عملیات ترور رائد سعد و نقض آتش‌بس از سوی حماس وجود ندارد و در عین حال، نهاد‌های امنیتی رژیم اسرائیل برای این ترور، اختلاف‌نظر‌هایی با یکدیگر داشته‌اند.

در همین حال، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم به تعقیب رهبران حماس در نوار غزه ادامه خواهند داد و تمرکز اصلی بر افرادی خواهد بود که در عملیات هفتم اکتبر نقش داشته‌اند.

از سوی دیگر، سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد نیرو‌های این رژیم در فرماندهی جنوبی طبق توافق مستقر هستند و برای رفع هرگونه تهدید فوری اقدام خواهند کرد.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد نیرو‌های مستقر این رژیم در شمال نوار غزه یک فرد مسلح که از «خط زرد» عبور کرده و تهدیدی علیه نیرو‌ها ایجاد کرده بود، کشته شده است.

در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خودرویی در خیابان النابلسی واقع در جنوب شهر غزه، چهار نفر شهید شده و بیش از ۲۰ نفر نیز زخمی شده‌اند.

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که هدف از این حمله در غزه ترور رائد سعد، مرد شماره ۲ گردان‌های قسام بوده است.

ارتش رژیم اسرائیل در این باره مدعی شد: یکی از عناصر برجسته جنبش حماس را در شهر غزه هدف قرار دادیم.

شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد که هدف از عملیات ترور در غزه رائد سعد معاون فرمانده شاخه نظامی حماس بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که رائد سعد مسئول بازسازی و تقویت نیرو‌های حماس بوده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «طی دو هفته اخیر فرصت‌هایی برای هدف قرار دادن رائد سعد مهیا شد که در دقایق آخر لغو شد. او در زمان جنگ بار‌ها از ترور جان به در برده است و هنوز مشخص نیست که عملیات موفق بوده باشد. برآورد‌ها از احتمال موفقیت حکایت دارد.»/ مهر 

کلمات کلیدی: اسرائیل واشنگتن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار