توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است پرداخت پاداش ۷۰ هزار میلیاردی به معلمان/ مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر اخذ شد اژه‌ای: در تهران، فقط ۴ نفر از دستگیرشدگان فتنه اخیر، سابقه دستگیری در اغتشاشات ۱۴۰۱ را داشتند/ متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر در عفو و ارفاق قرار نمی‌گیرند درخواست جدایی زن از شوهری که نظافت را رعایت نمی‌کند جان باختن حدود ۱۰۰ دانشجو در حوادث اخیر / آمار دانشجویان بازداشتی بارش برف و باران در جاده‌های نیمی از استان‌های کشور سد‌های مهم و بزرگ کشور در وضعیت هشدار قرمز قرار گرفتند احتمال ۲۰ درصدی ابتلا به سرطان برای هر فرد منتظری: رسیدگی به پرونده‌های اعاده دادرسی با رعایت کامل اصول حقوقی انجام شود قوه قضاییه: هیچ پزشکی به‌دلیل ارائه خدمات درمانی به مجروحان حوادث تروریستی دی‌ماه بازداشت نشده است آموزش و پرورش: هیچ گزارشی مبنی بر ورود نیرو‌های امنیتی یا نظامی به داخل مدارس و بازداشت دانش‌آموزان در محیط مدرسه نداشته‌ایم این درس از آزمون دکتری ۱۴۰۵ حذف شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور / باران، برف و باد شدید در راه است باران و برف در راه است؛ هشدار سازمان هواشناسی برای ۱۰ استان کشور

هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور

معاون عملیات سازمان امداد و نجات از آمادگی مراکز عملیاتی برای خدمات‌رسانی ۲۴ ساعته به هموطنان در استان‌های جنوبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 15
کد خبر: ۲۹۶۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات، با اشاره به اعلام هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور از جمله بوشهر، هرمزگان، فارس و کرمان، از هموطنان خواست از سفر‌های غیرضروری خودداری کرده و سفر‌های خود را در صورت امکان به روز‌های بعد موکول کنند.

وی تاکید کرد: در صورت ضرورت سفر، رانندگان باید به طور کامل از شرایط جوی مبدا، مقصد و مسیر مطلع باشند و خودرو‌های خود را پیش از حرکت از نظر فنی بررسی کنند. از جمله نکات مهم، بررسی سیستم گرمایش خودرو، عملکرد برف‌پاک‌کن، پر بودن باک و همراه داشتن تجهیزات اضطراری، مواد غذایی و کمک‌های اولیه است.

کبادی همچنین به اهمیت آشنایی با نصب زنجیر چرخ اشاره کرد و گفت: بسیاری از رانندگان در مناطق صعب‌العبور به دلیل عدم آشنایی با بستن زنجیر چرخ گرفتار می‌شوند، بنابراین توصیه می‌کنیم قبل از سفر یک بار زنجیر چرخ خودروی خود را نصب و آموزش لازم را فرا بگیرید.

وی افزود: افرادی که در مناطق متأثر از بارش‌ها بیمار هستند یا نیاز به دارو و مراقبت ویژه دارند، باید پیش از سفر تمهیدات لازم برای تأمین دارو‌ها یا انتقال این عزیزان به مراکز درمانی را فراهم کنند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات با تاکید بر رعایت رانندگی ایمن در شرایط لغزنده، گفت: رانندگان باید فاصله ایمن و سرعت مناسب را رعایت کنند و از حرکات ناگهانی پرهیز کنند.

وی در پایان اعلام کرد که در صورت نیاز به خدمات امداد و نجات، شماره ۱۱۲ جمعیت هلال احمر به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی است و تمامی مراکز عملیاتی و امدادی کشور به صورت شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات به هموطنان هستند./ مهر 

کلمات کلیدی: هواشناسی سیلاب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار