افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

هشدار وقوع سیلاب در برخی مناطق کشور

هشدار وقوع سیلاب در برخی مناطق کشور معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: در چند روز آینده در اغلب نقاط کشور به دلیل بارش های بهاری احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر وجود دارد بنابراین از تردد و توقف در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 06
کد خبر: ۸۶۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر محمد اصغری  در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: امروز در نواحی شمال غرب کشور، ارتفاعات و دامنه های جنوبی البرز، سواحل خزر و شمال شرق کشور در استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر رگبار باران و رعد و برق و وزش باد شدید موقت داریم.

 

معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روزهای جمعه و شنبه پیشِ رو علاوه بر مناطقی که ذکر شد، در استان‌های اصفهان، یزد و شرق فارس بارش باران خواهیم داشت.

وی گفت: روز شنبه ۱۸ اردیبهشت سامانه بارشی در شمال غرب تضعیف می‌شود و به تدریج در نواحی شمال شرق شدت می‌یابد و در بخش‌هایی از شرق کشور نیز فعالیت خواهد داشت.

 

اصغری بیان کرد: در مناطقی که ذکر شد، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب موقت در مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر، صاعقه و برق گرفتگی، احتمال وقوع تگرگ در مناطق مستعد، وزش باد شدید موقت و خیزش گردوخاک، شکستن درختان و احتمال آسیب به سازه‌های سست وجود دارد.

 

وی ادامه داد: توصیه می شود خودداری از تردد و توقف در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها، امتناع از کوهنوردی و عدم چرای دام در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، تحکیم سازه‌های موقت و سست و عدم عبور از جاده‌های آب‌گرفته، در دستور کار باشد.

 

معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت در نوار شمالی و شرقی کشور و بخش هایی از یزد، اصفهان و کرمان بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق خواهیم داشت.

اصغری بیان کرد: روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت در سواحل خزر، دامنه‌های جنوبی البرز و ارتفاعات و دامنه های زاگرس مرکزی، همچنین در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان بارش باران خواهیم داشت.

 

معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه دریای خزر روزهای امروز و فردا مواج و توفانی است، اظهار داشت: بعد از ظهر امروز در سواحل خزر بارش باران گاهی به شکل رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

 

وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده کمی ابری در بعدازظهر افزایش ابر، رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید پیش بینی می شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۳۱ و ۲۱ درجه خواهد بود.

 

اصغری اضافه کرد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای ۴۰ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۴ درجه بالای صفر خنک ترین مرکز استان خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار