اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم

وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق امروز در گفت‌و‌گو با پایگاه‌های خبری «الحدث» و «العربیه» اظهار کرد: ایران به دنبال جنگ نیست، اما برای هر گونه حمله احتمالی آماده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 16
کد خبر: ۲۹۷۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه عراق با اشاره به اینکه تهدید‌های اسرائیل در عراق هنوز وجود دارند، گفت: عراق با سوریه به دلیل همسایگی و تجربه مشترک در مورد مساله ترویسم، به صورت مستمر در ارتباط است.

 فؤاد حسین با اشاره به اینکه روابط بغداد با دمشق شفاف است، تاکید کرد که عراق در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کند.

وزیر خارجه عراق در ادامه نیز گفت: ما در میان کشور‌های منطقه بیشترین آسیب را از تنش‌های منطقه‌ای دیده‌ایم.

در پی حمله به نیرو‌های آمریکایی و سوری در شهر تدمر که ۲ سرباز آمریکایی و یک مترجم کشته شده و سه سرباز دیگر زخمی شدند، عراق تدابیر امنیتی شدیدی را در طول نوار مرزی خود با سوریه در پیش گرفت.

پس از این حمله، سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) اعلام کرد که عامل این حمله فرد مسلحی وابسته به گروه تروریستی داعش بوده است.

عراق با توجه به نگرانی‌های روبه‌فزونی از سرایت پیامد‌های این حمله به عراق به دلیل مناطق مرزی مشترک و سابقه فعالیت داعش در این کشور، تدابیر امنیتی را در پیش گرفت.

در ماه‌های گذشته پس از اینکه فعالیت نیرو‌های داعش توسط یک پهپاد رصد شد، نیرو‌های عراقی عملیات‌های تفتیش گسترده‌ای را در مناطق بیابانی این کشور آغاز کردند.

دمشق دوشنبه میزبان نشست «قتیبه بدوی» رئیس اداره کل گذرگاه‌ها و گمرک سوریه و هیئتی عراقی به ریاست «سامی عبد الحسین راضی» مشاور نخست‌وزیر عراق بود، هدف از این نشست بررسی راه‌های تقویت گذرگاه‌های مرزی و همکاری‌ها میان ۲ کشور عراق و سوریه بود.

همچنین در این نشست سازوکار‌های افتتاح هرچه سریعتر گذرگاه مرزی «الولید» در کنار اقداماتی که اداره کل گذرگاه‌ها و گمرک سوریه برای ایجاد گذرگاهی جدید در منطقه البوکمال به جای گذرگاه فعلی انجام داد، مورد بررسی قرار گرفتند.

علاوه بر این، ۲ طرف سازوکار‌های تقویت فعالیت‌ها در گذرگاه‌های مرزی سوریه و عراق با هدف تسهیل عبور مسافران و جابه‌جایی کالا‌ها و تقویت مبادلات تجاری میان ۲ کشور را که تاثیر مثبتی بر حمل‌ونقل تجارت گذاشته و در راستای منافع اقتصادی مشترک است، مورد بررسی قرار دادند.

سوریع و عراق ۱۴ ژوئن گذرگاه البوکمال را بازگشایی کردند.

کلمات کلیدی: عراق ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار