اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

سفر قریب الوقوع وزیر خارجه عراق به ایران

سفر قریب الوقوع وزیر خارجه عراق به ایران روزنامه العربی الجدید نوشت که وزیر خارجه عراق در روزهای آینده، برای انتقال پیام نخست وزیر این کشور به رئیس جمهور جدید ایران، راهی تهران خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر منابعی به روزنامه‌ «العربی الجدید»، چاپ لندن گفته‌اند که وزیر خارجه عراق به زودی به ایران سفر خواهد کرد و طی این سفر پیام نخست وزیر عراق را تحویل رئیس جمهور ایران خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، «فؤاد حسین» در سفر خود به ایران از سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب ایران خواهد خواست در نشست سران کشورهای همسایه عراق در بغداد شرکت کند.

 

به گفته منابع العربی الجدید، «مصطفی الکاظمی» رسما رئیسی را برای شرکت در این نشست که اواخر ماه آگوست برگزار خواهد شد، دعوت کرده است.

وزیر خارجه عراق دیروز راهی ترکیه شد و طی دیداری که امروز با رجب طیب اردوغان داشت، درخواست رسمی کاظمی از رئیس جمهور ترکیه برای شرکت در نشست مذکور را به وی تحویل داده است.

 

این روزنامه به نقل از مسئول عراقی از سفر قریب الوقوع فؤاد حسین به عربستان سعودی نیز خبر داده و گفته است که وزیر خارجه عراق از «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی نیز خواهد خواست در نشست بغداد شرکت کند.

فؤاد حسین عصر امروز با «فیصل بن فرحان»، همتای سعودی خود در ریاض دیدار و در مورد مسائل مورد اهتمام طرفین و منطقه‌ای و بین المللی رایزنی کرد.

 

بر اساس این گزارش، نشست سران کشورهای هم‌جوار عراق با میهمانانی از اروپا و کشورهای عربی نیز خواهد داشت و بنا به گفته منابع پارلمانی در عراق، این نشست بر چند مسئله مربوط به منطقه از جمله پرونده‌های امنیتی منطقه متمرکز خواهد شد./تسنیم

کلمات کلیدی: عراق ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار