توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

سرلشکر موسوی: دانشگاه جامع امام حسین(ع) دنبال ارائه الگوی دانشگاه تراز اسلامی است

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در بازدید از دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: این دانشگاه منظومه فکری امامین انقلاب را خوب فهم کرده و برای تحقق رهنمود‌ها و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی الگو‌های خوبی را ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 17
کد خبر: ۲۹۷۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش، فناوری و نوآوری در کشور، امروز (چهارشنبه) با حضور در دانشگاه جامع امام حسین (ع) از دستاورد‌های تحولی این دانشگاه در حوزه‌های علوم انسانی و علوم فنی و مهندسی بازدید کرد.
سرلشکر موسوی در ابتدای ورود به دانشگاه ضمن استقبال توسط رئیس دانشگاه، مزار شهدای گمنام دانشگاه را زیارت و سپس از نمایشگاه دستاورد‌های تحولی حوزه علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه در ابعاد تحولی هفتگانه دانشگاه تراز اسلامی بازدید کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این حضور، ضمن آشنایی با آخرین محصولات و دستاورد‌های دانشکده و پژوهشکده‌های دانشگاه در حوزه علوم انسانی، نکات خود را برای ارتقاء قدرت نرم انقلاب اسلامی ارائه کرد.

وی همچنین با حضور در آزمایشگاه‌های حوزه فنی و مهندسی دانشگاه، ضمن آشنایی با فرایند‌های تربیت سرمایه انسانی متخصص و تولید دانش و فناوری‌های بومی در دانشگاه جامع امام حسین (ع)، بر ضرورت اکتساب فناوری‌های نوظهور و اقتدارآفرین تأکید کرد.

در پایان این بازدید، سرلشکر موسوی با حضور در شورای دانشگاه، سخنان سردار «محمدرضا حسنی آهنگر» فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) را در خصوص فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشگاه و شبکه توانمند شرکت‌های دانش‌بنیان برتر کشور در پردیس علم، فناوری و نوآوری دانشگاه را استماع کرد.

سرلشکر موسوی در ادامه این بازدید با تبریک هفته پژوهش و فناوری، از اقدامات جهاد علمی مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه جامع امام حسین (ع) قدردانی کرد و اظهار داشت: این وجهه خوب دانشگاه جامع امام حسین (ع) به‌عنوان یک دانشگاه مسئله‌محور و حل‌کننده مسئله در جامعه و حرف‌های دقیق و منصفانه و صادقانه‌ای که بزرگان کشور در خصوص دانشگاه زده‌اند، نشان‌دهنده جایگاه والای این دانشگاه در کشور است و بنده همه این تعاریف را قبول دارم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: این دانشگاه منظومه فکری امامین انقلاب را خوب فهم کرده و برای تحقق رهنمود‌ها و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) الگو‌های خوبی را ارائه کرده است.

وی ادامه داد: یکی از امتیازات این دانشگاه این است که آرمان‌گرایی را همراه با عمل‌گرایی دنبال می‌کند و در کلیه فعالیت‌های علمی و مرزشکنی‌های دانشی، صداقت در پیگیری آرمان‌های انقلاب اسلامی هم مشهود است. همچنین حضور اساتید و متخصصان جوان در این دانشگاه، یکی از مزیت‌های مهم این مجموعه است که موجب پیشرفت سریع دانشگاه در حوزه‌های مختلف علم، فناوری و نوآوری شده است.

سرلشکر موسوی تأکید کرد: این دانشگاه به‌دنبال ارائه الگو‌های دانشگاه تراز اسلامی است و این موضوع از کسب رتبه‌های برتر در کشور توسط این دانشگاه نیز مهم‌تر است. اساتید این دانشگاه باید الگوی استاد تراز انقلاب اسلامی را ارائه کنند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یادآور شد: این موضوع که کلیه فعالیت‌های علمی و فناوری این دانشگاه بر اساس نیاز‌های کشور طراحی و اجرا شده، موجب اثربخش بودن فعالیت‌های دانشگاه در کشور شده است؛ اما در حوزه علوم انسانی پژوهش‌های بسیار خوبی در مورد مشکلات و چالش‌های مبتلا به کشور انجام شده که مسئولان ذی‌ربط به احتمال زیاد از آن بی‌خبر هستند و یا استفاده نمی‌کنند که لازم است دانشگاه، آن‌ها را مطلع کند./تسنیم

کلمات کلیدی: نیروهای مسلح
ارسال نظر
آخرین اخبار