نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران

رئیس‌جمهور آمریکا باز هم مدعی شد که «تهدید هسته‌ای ایران» را از میان برداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 18
کد خبر: ۲۹۷۲۰۰
نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور آمریکا باز هم مدعی شد که «تهدید هسته‌ای ایران» را از میان برداشته است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه و در یک سخنرانی تلویزیونی با انتقاد از عملکرد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، از دستاوردهای ادعایی خود در حوزه مرزها، تجارت و سیاست خارجی گفت و مدعی شد تهدید هسته‌ای ایران را از میان برده و صلح تاریخی در منطقه غرب آسیا برقرار کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی تلویزیونی خود اظهار کرد: «من وارث هرج‌ومرج بودم و برای اصلاح آن تلاش می‌کنیم. کشور ما مورد تمسخر جهان بود و حالا دیگر این‌گونه نیست. مرزهای ما باز بود و مورد هجوم میلیون‌ها نفر قرار گرفتیم. نباید اجازه داد آنچه دولت بایدن انجام داد دوباره تکرار شود.»

او با اشاره به سیاست‌های اقتصادی دولت خود افزود: «بدترین توافق‌های تجاری را داشتیم و تغییر مثبتی بیش از هر دولت پیشین ایجاد کردیم. برای مردم آمریکا می‌جنگم و نتایجی به دست آورده‌ام که هیچ‌کس انتظار نداشت.»

طبق گزارش الجزیره، ترامپ همچنین درباره سیاست‌های مرزی ادعا کرد: «بدترین وضعیت مرزها را به ارث بردم اما اکنون قدرتمندترین مرزهای جهان را داریم و مجرمان را اخراج می‌کنیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش باز هم مدعی شد: «در ۱۰ ماه، هشت جنگ را پایان دادم، تهدید هسته‌ای ایران را از میان بردم و جنگ غزه را خاتمه دادم. برای نخستین بار در ۳۰۰۰ سال، صلح را در خاورمیانه محقق کردیم. توانستیم گروگان‌ها را چه زنده و چه کشته‌شده بازگردانیم.»

ترامپ همچنین وعده پاداش مالی به نظامیان را داد و اعلام کرد که پیش از تعطیلات کریسمس، یک میلیون و ۴۵۰ هزار عضو ارتش آمریکا مبلغ ویژه‌ای تحت عنوان «سهم جنگجویان» به ارزش ۱۷۷۶ دلار دریافت خواهند کرد.

در حوزه اقتصادی، ترامپ مدعی شد کشورش «به سرمایه‌گذاری‌های بی‌سابقه‌ای به ارزش ۱۸ تریلیون دلار دست یافته که به معنای افزایش اشتغال و دستمزدها خواهد بود.»

او ادعا کرد: «ایالات متحده اکنون جذاب‌ترین کشور برای سرمایه‌گذاری است و سال آینده نتایج کاهش‌های مالیاتی مصوب امسال نمایان خواهد شد.» 

ترامپ در ادامه با انتقاد از شرکت‌های بزرگ بیمه گفت: «این شرکت‌ها ثروت‌های هنگفتی اندوخته‌اند که باید مستقیماً به مردم بازگردد.»  

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به سیاست‌های پولی دولت خود افزود: «به زودی رئیس جدید فدرال رزرو را معرفی خواهم کرد؛ فردی که به کاهش چشمگیر نرخ بهره باور دارد.»

او همچنین دموکرات‌ها را مسئول «فاجعه تورمی» دانست که به گفته او «میلیون‌ها آمریکایی را از خانه‌دار شدن محروم کرده است.»  

ترامپ وعده داد که «اصلاحات در حوزه مسکن» از ابتدای سال آینده اعلام خواهد شد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد: «در ایالت مینه‌سوتا، سومالیایی‌ها میلیون‌ها و حتی میلیاردها دلار سرقت کرده‌اند و ما به این وضعیت پایان خواهیم داد.»  

درحالی که پیشتر گفته شده بود احتمالا این سخنرانی ترامپ به ونزوئلا اختصاص خواهد داشت، اما او هیچ نامی از این کشور نبرد./ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر