هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟

روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ منابع آگاه در عراق چگونگی نفوذ سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به سلیمانیه عراق و اقلیم کردستان را فاش کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 20
کد خبر: ۲۹۷۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه عراقی گزارش داد: به عنوان بخشی از عملیات موساد، قبل از سقوط رژیم صدام حسین، اسرائیل به قباد، کوچک‌ترین پسر جلال طالبانی، در حالی که در ایالات متحده تحصیل می‌کرد، نزدیک شد و توانست او را با یک زن یهودی به نام «شری گراهام» مرتبط کند.

در آن زمان، پدر شری یک یهودی برجسته آمریکایی و عضو لابی آیپک بود.

شری مسئول پرونده عراق در وزارت امور خارجه ایالات متحده و چندین سال از قباد بزرگ‌تر بود.

با این حال، اسرائیلی‌ها توانستند قباد را متقاعد کنند که با شری ازدواج کند و از نفوذ آیپک و پدرزنش برای نفوذ در «عراق جدید» استفاده کنند.

پس از ازدواج، و تحت هدایت موساد، این زوج به منطقه بازگشتند و در اربیل ساکن شدند، زیرا شری از سلیمانیه متنفر بود و آن را مرکز نفوذ ایران می‌دانست. قباد با حمایت پنهان موساد و آیپک، توانست معاون نخست‌وزیر اقلیم کردستان شود. شری به اجرای برنامه‌های محول شده به خود ادامه داد و بنیاد SEED را تأسیس کرد.

شری با تأسیس چندین سازمان مردم‌نهاد حقوق بشر و بشردوستانه با تمرکز بر مسائلی مانند همجنس‌گرایی، فمینیسم، خشونت علیه زنان و موارد دیگر، روی استراتژی عادی‌سازی روابط عراق با اسرائیل کار کرد.

قباد و شری دو فرزند، یک دختر و یک پسر دارند و از آنجا که مادرشان یهودی است، نوه‌های «مام جلال» یهودی محسوب می‌شوند.

اخیراً اختلافات بین بافل طالبانی و قباد طالبانی (پسران جلال طالبانی) تشدید شده است، اما موساد با کمک خانواده بارزانی، به‌ویژه نچیروان بارزانی، قصد دارد بافل را برکنار و قباد را جایگزین او کند.

این امر عملاً سلیمانیه و منطقه سبزِ بغداد- که به عنوان حیاط خلوت و محیط امنیتی ایران عمل می‌کند - را در دست اسرائیل قرار می‌دهد.

سوال قدیمی همچنان پابرجاست: ازدواج با زن یهودی اشکالی ندارد، چرا که اسلام ازدواج با زنان اهل کتاب را مجاز می‌داند، اما چرا جلال طالبانی این واقعیت را که پسرش قباد با یک خانواده یهودی ازدواج کرده بود، پنهان کرد؟/ مهر 

کلمات کلیدی: موساد طالبانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار