پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟

روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ منابع آگاه در عراق چگونگی نفوذ سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به سلیمانیه عراق و اقلیم کردستان را فاش کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 20
کد خبر: ۲۹۷۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه عراقی گزارش داد: به عنوان بخشی از عملیات موساد، قبل از سقوط رژیم صدام حسین، اسرائیل به قباد، کوچک‌ترین پسر جلال طالبانی، در حالی که در ایالات متحده تحصیل می‌کرد، نزدیک شد و توانست او را با یک زن یهودی به نام «شری گراهام» مرتبط کند.

در آن زمان، پدر شری یک یهودی برجسته آمریکایی و عضو لابی آیپک بود.

شری مسئول پرونده عراق در وزارت امور خارجه ایالات متحده و چندین سال از قباد بزرگ‌تر بود.

با این حال، اسرائیلی‌ها توانستند قباد را متقاعد کنند که با شری ازدواج کند و از نفوذ آیپک و پدرزنش برای نفوذ در «عراق جدید» استفاده کنند.

پس از ازدواج، و تحت هدایت موساد، این زوج به منطقه بازگشتند و در اربیل ساکن شدند، زیرا شری از سلیمانیه متنفر بود و آن را مرکز نفوذ ایران می‌دانست. قباد با حمایت پنهان موساد و آیپک، توانست معاون نخست‌وزیر اقلیم کردستان شود. شری به اجرای برنامه‌های محول شده به خود ادامه داد و بنیاد SEED را تأسیس کرد.

شری با تأسیس چندین سازمان مردم‌نهاد حقوق بشر و بشردوستانه با تمرکز بر مسائلی مانند همجنس‌گرایی، فمینیسم، خشونت علیه زنان و موارد دیگر، روی استراتژی عادی‌سازی روابط عراق با اسرائیل کار کرد.

قباد و شری دو فرزند، یک دختر و یک پسر دارند و از آنجا که مادرشان یهودی است، نوه‌های «مام جلال» یهودی محسوب می‌شوند.

اخیراً اختلافات بین بافل طالبانی و قباد طالبانی (پسران جلال طالبانی) تشدید شده است، اما موساد با کمک خانواده بارزانی، به‌ویژه نچیروان بارزانی، قصد دارد بافل را برکنار و قباد را جایگزین او کند.

این امر عملاً سلیمانیه و منطقه سبزِ بغداد- که به عنوان حیاط خلوت و محیط امنیتی ایران عمل می‌کند - را در دست اسرائیل قرار می‌دهد.

سوال قدیمی همچنان پابرجاست: ازدواج با زن یهودی اشکالی ندارد، چرا که اسلام ازدواج با زنان اهل کتاب را مجاز می‌داند، اما چرا جلال طالبانی این واقعیت را که پسرش قباد با یک خانواده یهودی ازدواج کرده بود، پنهان کرد؟/ مهر 

کلمات کلیدی: موساد طالبانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار