ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا سخنگوی دولت با تأکید بر برنامه‌ریزی برای پاسخگویی به دغدغه‌های معیشتی مردم، گفت: مدیریت گرانی‌ها و حفظ قدرت خرید مردم را در اولویت اقدامات اجرایی قرار داده‌ایم، اما همانطور که دولت موظف به پاسخ‌گویی درباره اجرای سیاست‌هاست، مجلس در قبال قوانین مصوب و پیامد‌های تصمیمات تقنینی، مسئولیت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 21
کد خبر: ۲۹۷۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی درباره گرانی‌ها و احتمال آغاز فرآیند استیضاح برخی وزرا، اظهار کرد: دولت و مجلس در هدف اصلی یعنی کاهش فشار بر زندگی مردم و ایجاد ثبات اقتصادی اختلافی ندارند، اما دستیابی به این هدف نیازمند تقسیم مسئولیت‌ها و پرهیز از انتقال بار ناکارآمدی‌ها به یکدیگر است.

وی با یادآوری اقدامات دولت در هفته‌های اخیر افزود: مجموعه دولت به‌صورت مستمر در حال بررسی و نظارت در حوزه ارز و کالا‌های اساسی است و تصمیمات مشخصی برای مدیریت بازار، تقویت نظارت، اجرای سیاست‌های حمایتی از جمله کالابرگ الکترونیک و جلوگیری از کاهش قدرت خرید مردم اتخاذ شده است.

سخنگوی دولت با اشاره به نقش مستقیم مجلس، تصریح کرد: همان‌گونه که دولت موظف به پاسخ‌گویی درباره اجرای سیاست‌هاست، مجلس نیز در قبال قوانین مصوب، ساختار‌های اقتصادی موجود و پیامد‌های تصمیمات تقنینی مسئولیت دارد. اصلاح شرایط اقتصادی صرفاً از مسیر تغییر افراد محقق نمی‌شود و نیازمند اصلاح برخی رویه‌ها و سیاست‌ها در هر دو قوه است.

مهاجرانی تأکید کرد: دولت از ابزار‌های نظارتی مجلس استقبال می‌کند، اما معتقد است استفاده از این ابزار‌ها زمانی بیشترین کارآمدی را دارد که در خدمت اصلاح امور و افزایش اعتماد عمومی باشد، نه تشدید بی‌ثباتی در فضای اقتصادی و اجتماعی.

وی یادآور شد: دولت با رویکرد مسئولانه و با اتکا به گفت‌و‌گو و همکاری میان قوا، مسیر اصلاحات اقتصادی را با جدیت دنبال می‌کند و آماده است گزارش اقدامات و نتایج آن را به‌صورت شفاف با مردم و نمایندگان مجلس در میان بگذارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار