محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران

شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان از شهادت یک نیروی بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاش‌گران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 01
کد خبر: ۲۹۸۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سعیدپور علی شامگاه چهارشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه خبر لرستان در سخنانی، اظهار داشت: در روز جاری یک سری اعتراض‌ها در برخی از شهرستان‌های استان اتفاق افتاد، ریشه این اعتراضات هم بحث گرانی و موضوعات مرتبط با معیشت بود.

وی گفت: معیشت همواره خط‌قرمز دولتمردان است، سخنگوی دولت هم در چند نوبت اعلام کردند، اعتراض‌ها و صدای مردم شنیده می‌شود و تدابیر لازم را هم دولت برای این موضوع اندیشیده است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، تأکید کرد: ریشه این وضعیت اقتصادی بر کسی پوشیده نیست، فشار‌هایی که دشمنان به لحاظ تحریم‌های ظالمانه بر مردم وارد کردند یکی از عوامل اصلی این وضعیت اقتصادی است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، گفت: امروز هم در کوهدشت اعتراضاتی شکل گرفت، متأسفانه بستر اعتراضات با تلاش برخی از اغتشاشگران به سمت دیگری هدایت شد و در مقابله با اغتشاشگران ۱۳ نفر از نیرو‌های حافظ امنیت از جمله نیرو‌های انتظامی و بسیج مورد حمله قرار گرفتند و مجروح شدند و یکی از جوانان بسیجی هم امروز به فیض شهادت نائل شد.

پور علی، تأکید کرد: عرض تبریک و تسلیت به خانواده این شهید عزیز داریم و اطمینان می‌دهیم که حفظ نظم و امنیت خط‌قرمز استان است و حتماً و حتماً ما در برابر کسانی که تلاش می‌کنند نظم و امنیت را به مخاطره بی اندازند بااقتدار خواهیم ایستاد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار