دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

آیت الله جنتی: مبنای حرکت انقلاب ما شهادت بود و این مسیر تمام‌ شدنی نیست

آیت الله جنتی: مبنای حرکت انقلاب ما شهادت بود و این مسیر تمام‌ شدنی نیست دبیر شورای نگهبان در دیدار با خانواده شهید اغتشاشات اخیر اظهار داشت: وقتی یک ملتی با آمریکا و همه مستکبران عالم دربیفتد، معلوم است که این مسیر شهادت و جانبازی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۸۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وقوع برخی اغتشاشات پراکنده در کشور توسط اوباش به بهانه افزایش قیمت بنزین با خسارت های مادی و معنوی متعددی همراه شد. از جمله خسران های معنوی این رخداد، شهادت شماری از مدافعین امنیت و آرامش کشور بود.

 

شهید مرتضی ابراهیمی از جمله شهدای اغتشاشات اخیر بود. شهید ابراهیمی که بدون حمل سلاح و برای گفتگو با معترضان به میان انها رفته بود به صورت ناجوانمردانه ای مورد هجوم آشوبگران قرار گرفت و به شهادت رسید.

 

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز با خانواده شهید مدافع امنیت پاسدار مرتضی ابراهیمی دیدار و گفتگو کرد.

 

آیت‌الله جنتی طی سخنانی خطاب به خانواده شهید ابراهیمی ضمن عرض تبریک و تسلیت به‌مناسبت شهادت این شهید مدافع امنیت گفت: چشم‌مان با دیدن شما روشن می‌شود، ان‌شاءالله در دنیا و آخرت سرافراز باشید.

 

وی با بیان اینکه شهدا عاشق شهادت بودند و خداوند این سعادت را نصیب‌شان کرد، اظهار داشت: آرزوی هر مسلمان شیعه این است که زندگی‌اش به شهادت ختم شود. این شهدا با پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) محشور می‌شوند.

 

دبیر شورای نگهبان یادآور شد: حضرت علی(ع) تنها آرزویش شهادت بود و پس از ضربت خوردن در محراب عبادت در مسجد کوفه، فرمودند: "فُزْتُ وَرَبِّ الْکَعْبَة" من به آرزوی خود رسیدم. شهدای ما هم در مسیر اهل‌بیت حرکت می‌کنند و همه در یک کاروان هستند.

 

آیت‌الله جنتی گفت: ان‌شاءالله خداوند شهدا و جانبازان ما را با آل‌پیامبر(ص) محشور کند.

 

وی با تأکید به اینکه "مبنای حرکت انقلاب اسلامی ما شهادت بود و این مسیر (شهادت) تمام‌شدنی نیست"، تأکید کرد: وقتی یک ملتی با آمریکا و همه مستکبران عالم دربیفتد، معلوم است که این مسیر شهادت و جانبازی دارد.

 

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود درباره فرزندان این شهید بزرگوار نیز ابراز داشت: فرزندان این شهدا را باید به‌روی چشمان‌مان بگذاریم. این‌ها یادگار شهدا هستند و راه شهدا را ادامه خواهند داد.

 

آیت‌الله جنتی میثاق‌نامه شهید را قرائت کرد و خطاب به خانواده شهید مرتضی ابراهیمی گفت: هرچه آثار، صوت و دست‌خط از این شهید دارید، در مجموعه‌ای جمع‌آوری کنید و در دسترس عموم قرار دهید.

 

وی ادامه داد: خداوند انتقام خون این شهدای مظلوم را از اشرار و آمریکای جنایتکار بگیرد و مردم و خانواده شهدای ما را سربلند کند.

 

دبیر شورای نگهبان همچنین با اهدای یک جلد کلام‌الله مجید به خانواده شهید مرتضی ابراهیمی گفت: ان‌شاءالله همیشه با قرآن باشید و خداوند به شما عزت بدهد.

 

در ادامه این دیدار پدر شهید مرتضی ابراهیمی نیز طی سخنانی درباره ویژگی‌های شخصیتی این شهید بزرگوار گفت: فرزندم بچه‌هیئتی و عاشق بسیج بود و آرزوی شهادت داشت و نهایتاً به آرزوی خود رسید.

 

وی افزود: شهید می‌گفت "می‌دانم که شهید می‌شوم بنابراین به شما سفارش می‌کنم که پشتیبان ولایت فقیه باشید".

 

طبق گفته خانواده شهید مرتضی ابراهیمی، این شهید بزگوار قبل از شهادت پنج میثاق‌نامه (برای همسر، پدر و مادر، فرزندان، خواهران و همکاران) تهیه کرده بود.

 

براساس این گزارش، شهید مدافع امنیت پاسدار مرتضی ابراهیمی متولد 1363 بود که در ناآرامی‌های منطقه ملارد برای ایجاد امنیت در محل اغتشاش و گفتگو با معترضان و آرام کردن آن‌ها در این منطقه حاضر شده بود که توسط اشرار به شهادت رسید. این شهید 35ساله ساکن شهریار بود که از او دو فرزند 40روزه و 7ساله به‌یادگار مانده است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار