گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول

تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است

تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد پیرو هشدار سطح زرد، از بعدازظهر جمعه تا روز شنبه با فعالیت سامانه بارشی، هوای این استان بارانی و برفی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۲ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 02
کد خبر: ۲۹۸۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد پیرو هشدار سطح زرد، از بعدازظهر جمعه تا روز شنبه با فعالیت سامانه بارشی، هوای این استان بارانی و برفی می‌شود.

براساس این پیش‌بینی‌ها به دلیل ورود سامانه بارشی در سطح استان افزایش ابر و در برخی مناطق به ویژه نیمه شمالی در برخی ساعات بارش باران و برف، گاهی رگبار و رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف، کولاک و مه و گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید پیش‌بینی شده است.

همچنین پیرو هشدار سطح زرد آلودگی هوا، امروز جمعه به دلیل عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری، افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده آسمان تهران کمی ابری تا ابری، گاهی همراه با وزش باد و یخبندان و مه به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات پیش‌بینی شده است. از روز شنبه نیز کاهش محسوس دما دور از انتظار نیست.

پایداری آلودگی هوا تا اوایل هفته آینده

طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از بازه زمانی جمعه دوازدهم تا سه‌شنبه شانزدهم دی ماه، قسمتی ابری تا نیمه ابری، همراه با وزش باد ملایم و گاهی افزایش باد، غبار محلی، آلودگی هوا و بارش پراکنده باران پیش‌بینی شده است که البته بارش باران با احتمال رگبار برف و وزش باد شدید تا روز شنبه ادامه دارد.

همچنین بیشینه دمای پایتخت از روز جمعه هفته جاری تا سه‌شنبه هفته آینده به طور میانگین بین ۹ تا ۶ درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند، در این بازه زمانی هوا تا روز شنبه سه درجه سانتی‌گراد سرد می‌شود. البته دوباره در روز سه‌شنبه به هشت درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

کمینه دما در این کلانشهر نیز در این بازه زمانی به طور میانگین از ۲ به منفی یک درجه سانتی‌گراد متغیر است که در این موضوع نیز کاهش محسوس دما با حدود سه درجه احساس می‌شود. همچنین روزهای دوشنبه و سه‌شنبه کمینه دما صفر خواهد شد./ایرنا

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار