انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

هشدار مسکو به برهم‌زنندگان روابط ایران و عراق

دیپلمات ارشد روسیه نسبت به تلاش‌ها در برهم زدن روابط عراق با ایران که منجر به بی ثباتی در منطقه می‌شود، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد نسبت به هرگونه  تلاش در بر هم زدن روابط عراق با ایران که منجر به بی ثباتی در سراسر منطقه می‌شود، هشدار داد.

 

«واسیلی نبنزیا» نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل متحد سه شنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره اوضاع عراق گفت، نگران تحولات عراق و اثرات منفی آن بر وضعیت سیاسی این کشور و همچنین تلاش‌ها جهت تنش‌زایی در اطراف ایران هستیم.

 

وی  گفت: «تلاش برای کشاندن عراق به یک درگیری منطقه‌ای، وضعیت داخلی این کشور را بی ثبات می‌کند. عراق حق برقراری روابط عادی با همسایگان خود را دارد و هیچ کس حق ندارد این روابط را تضعیف کند.»

 

این در حالی است که «کلی کرافت» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد نیز طی سخنرانی خود به موضوع ایران و عراق پرداخت.

 

شهرها و استان‌های جنوبی عراق از نهم مهر ماه (اول اکتبر) به جز ایام اربعین شاهد تظاهرات و اعتراضات مردمی به اوضاع اقتصادی و فساد در این کشور است و طی این مدت، شمار قابل توجهی از معترضان و نیروهای امنیتی به دلیل درگیری یا اقدامات خشونت‌آمیز برخی از «آشوبگران» کشته یا زخمی شده‌اند.

 

«عبد المهدی» نخست وزیر کنونی دولت پیشبرد امور عراق اخیرا بعد از گذشت هفته‌ها از تظاهرات در عراق، از سمت خود استعفا داد و مجلس این کشور نیز با این درخواست موافقت کرد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر